• Rygestop
 • Rygestop

 • Du kan også stoppe med at ryge!


  I bund og grund er det nemt at stoppe med at ryge, det handler egentlig bare om at lade være med det, men vores sind er sådan indrettet at det vi er vant til at gøre i dag, det gør vi også i morgen medmindre vi gør noget aktivt for at ændre det.

  Grundlæggende handler det der er svært om dine tanker. Undersøgelser har vist at de tanker du tænker fra dag til dag er for 90%'s vedkommende de samme tanker du tænkte i går, og de samme som du vil tænke i morgen.

  Udfra den viden er det ikke svært at forstå at det hele handler om vaner, og vælger du at læse nogle af de nedenstående artikler vil du finde flere der hjælper dig til at ændre dine vaner og blive ikke ryger, det er faktisk ikke så svært at gøre hvis du bare holder fast i hvad du ønsker at opnå.

  Motivation og vaner er afgørende for rygestop.


  Sidst men ikke mindst vil jeg gerne pointere at den så absolut vigtigste ingrediens i processen hen imod at blive tidligere ryger er dig selv. Hvis du ikke er tilstrækkeligt motiveret, eller er motiveret af de forkerte årsager, vil du ikke stoppe.

  Derfor vil jeg opfordre dig at læse rygestop bogen "Endelig ikke ryger – den lette vej til rygestop" af Allen Carr, den bog vil ændre mange af dine tanker omkring rygning, og højest sandsynligt ændre din indstilling til hvorvidt det er svært at blive ex-ryger.

 • Har du den rette motivation til at stoppe?

  Når vi snakker rygestop er det vigtigste i forhold til at få success at du er motiveret til det. Men din motivation er nødt til at komme indefra for at du kan få succes, ikke fra din familie eller fordi det ville være bedst for dine børn. Det kan for nogle nok virke indlysende at Klik her for at læse hele indlægget.

  Rygestop Dag For Dag

  Hav venligst i tankerne når du læser denne dag for dag oversigt over udviklingen i forbindelse med rygeafvænning at vi alle er forskellige, og derfor kan du ikke forvente at din første tid som ikke ryger forløber præcist som beskrevet. En lille oversigt over rygestop dag for dag Men allerførst – skal jeg lige minde Klik her for at læse hele indlægget.

  Ryg Mindre, og få et Bedre Helbred uden Rygestop

  Her vil jeg give dig et par af mine bedste tips til nemt at ryge mindre. Selv om du ikke mener at du vil være i stand til at stoppe med at ryge, måske fordi du mener at du har en svag viljestyrke, inderst inde ikke rigtigt ønsker det, eller noget helt tredje kan du Klik her for at læse hele indlægget.

  Passiv Rygning

  Dagens emne er Passiv Rygning – Alle ved at rygning er skadeligt for dit helbred, og de fleste ved også at selvom man ikke selv ryger, så er røgen stadig skadelig, og det er den røg der kaldes passiv. Vidste du så også at risikoen for at blive syg af passiv rygning er at sammenligne Klik her for at læse hele indlægget.

  Hold op Med at Ryge

  Hold op med at ryge i dag Hvis du holder op med at ryge, kan du se frem til et sundere liv, hvor du ikke længere vil være afhængig af nikotin. Det at være røgfri kan føles voldsomt svært, for den der er afhængig af nikotinen, men i realiteten er det ikke sværere end bare Klik her for at læse hele indlægget.

  Bioresonansterapi

  Rygestop for alvor med bioresonansterapi Drømmer du om at blive røgfri? Føler du efterhånden, at du har prøvet alverdens metoder, værktøjer og lignende? Er du træt af at tygge på nikotintyggegummi, klistre nikotinplastre på armen og suge i en elektronisk cigaret? Er du ved at give op? Prøv bioresonansterapi – en terapi form, der har Klik her for at læse hele indlægget.

  Piller til rygestop – Champix og Zyban

  De piller til rygestop jeg har kendskab til er champix og zyban. Begge piller er receptpligtige fordi det er lægemidler, og selvom begge ifølge tests øger dine chancer for at gennemføre et rygestop, er de ikke mirakelmidler. Det skal du dog ikke opfatte negativt, blot vide at du samtidigt med at du er på kur Klik her for at læse hele indlægget.

  Frygter du Rygestop Abstinenser?

  Mange der har planer om at stoppe med at ryge, oplever en del frygt i forbindelse med de abstinenser de har hørt om at folk oplever ved rygestop. Der er dog inden grund til den frygt, hvilket jeg vil prøve at overbevise dig om herigennem. Det første du skal vide er at det er langt Klik her for at læse hele indlægget.

  Elektronisk cigaret

  En elektronisk cigaret, er det virkelig en mulighed? Ja, det bliver jeg nødt til at sige, om end det ikke er den optimale mulighed for at du kan gennemføre et rygestop. Den optimale rygestop metode er simpelthen at stoppe uden hjælpemidler, men udelukkende fordi du er tilstrækkeligt motiveret til det. Når man når dertil er Klik her for at læse hele indlægget.

  Nikotin Abstinenser

  Du ved det helt sikker allerede, når man har røget en rum tid, kan det være uhyggeligt svært at stoppe igen. Det er noget alle der har røget en tid erfarer, og for de flestes vedkommende er det et problem de ikke troede var muligt at netop ”de” kunne rende ind i da de startede Klik her for at læse hele indlægget.

  Laserbehandling Rygestop

  Laserbehandling rygestop – Det er ikke bare tom snak! Går du og drømmer om den dag, hvor du kan skodde smøgerne og leve et liv uden røg, nikotin og gule tænder? – Med laserbehandling rygestop kan din drøm blive en realitet. Du har måske forsøgt at blive røgfri gang på gang, men hver gang er Klik her for at læse hele indlægget.

  Hvad gør rygning ved kroppen

  Hvad gør rygning ved kroppen og udseendet Som ryger kommer du lynhurtigt til at lugte af røg. Dit tøj luger, din ånde lugter og ditto gør dit hår – Over alt, hvor du færdes vil folk være i stand til at lugte, at du er ryger, simpelthen fordi lugten er røg er så utrolig gennemtrængende. Klik her for at læse hele indlægget.

  Nikotintyggegummi

  Virker Nikotintyggegummi? For rigtigt mange mennesker er nikotintyggegummi et yderst effektivt middel til rygestop. Jeg kender faktisk til en del der har haft succes med nikotintyggegummi, men ud af dem kender jeg også ret mange der selvom de er stoppet med at ryge stadig tygger nikotintyggegummiet år efter deres rygestop. Formålet med nikotintyggegummiet er jo Klik her for at læse hele indlægget.

  Rygestop For Alvor

  Rygestop for alvor – hvordan gør du? Drømmer du om at blive røgfri, men er det endnu ikke lykkedes for dig? Der er ingen grund til at blive fortvivlet. Der er tusinde andre, der har siddet i den samme, til tider uoverskuelige, situation som dig, men som har fundet deres vej og metode(r), der gjorde Klik her for at læse hele indlægget.

  Rygestop Produkt

  Rygestop produkt – Hvad er det? Ved et rygestop produkt forstås der, at det er et produkt, der hjælper dig til et nemmere rygestop. At stoppe med at ryge er ikke bare lige til, sådan som mange ikke-rygere tror – Nej, der skal vilje, styrke og motivation til. Som ryger er det utroligt svært at Klik her for at læse hele indlægget.

  Rygestop Spray

  Rygestop spray – hvad er det? Det er alment kendt, at det kan være utrolig svært at stoppe med at ryge, ikke mindst er det blevet en væsentlig del af ens hverdag, men når man så endelig sætter sig for at stoppe for alvor, ja så kommer alle abstinenserne. Disse rygestop symptomer er ofte skyld Klik her for at læse hele indlægget.

  Mental forberedelse til rygestop

  Du kan selv gøre ret meget for at forberede dig til et rygestop, og det er ovenikøbet en god ide at gøre det. Til at begynde med er det fornuftigt at have sat tid på hvornår du stopper med at ryge for altid, og selvom du måske ikke helt tror på det, skal du ikke Klik her for at læse hele indlægget.

  rygestop vægt

  Rygestop vægt – Tager man på, når man kvitter smøgerne?! Rigtig mange rygere frygter, at de ender med at tage en masse ekstra kilo på, hvis de stopper med at ryge, men det er faktisk de færreste, der tager mere på end to-fire kilo. Rygestop vægt – at man tager en smule på i vægt, Klik her for at læse hele indlægget.

  Nikotin Produkt

  Hvad er et nikotin produkt? Et nikotin produkt er en form for nikotinerstatning, der har til formål at erstatte cigaretterne/tobakken, hvis man ønsker at stoppe med at ryge. Det kan nemlig være rigtig svært at stoppe med at ryge, fordi det er blevet en vane, en del af ens hverdag, både privat og socialt. Samtidigt Klik her for at læse hele indlægget.

  Rygestop – Nedtrapning eller kold tyrker?

  Planlæg dit rygestop Man kan selv gøre en hel del for at forberede et rygestop. En af de ting man kan gøre er at planlægge på forhånd hvornår man ønsker at stoppe. Det handler om at finde en dato, og lægge en plan bagudrettet som leder frem til din endelige stopdag. Nogen mennesker vil have Klik her for at læse hele indlægget.
  « Tidligere Indlæg