• Rygestop
 • Piller til Rygestop

 • 2 forskellige piller til rygestop

  Der findes i skrivende stund så vidt jeg ved 2 piller til rygestop, og begge piller kræver recept da vi taler om piller der roder med din hjernes kemi, og det er vigtigt at du har lægen med på råd når du indtager den type medicin.

  Zyban til rygestop
  Den ældste af de 2 rygestop piller hedder zyban. Zyban rygestop pillen er egentlig ikke rigtigt en pille til rygestop, eller det er den anerkendt som nu om dage, men oprindelig blev den udviklet til at behandle depressive lidelser, og hører til i den kategori af antidepressiv medivcin der populært er kendt som lykkepiller.
  Zyban rygestop piller er baseret på et stof der bupropion, og kom frem i 2001. Da en usædvanligt stor mængde af dem der fik medicinen til dens oprindelige formål, også stoppede med at ryge, blev den hurtigt kendt som en piller til rygestop.

  Champix til rygestop
  Den anden af de 2 piller til rygestop hedder champix, og er en rigtig rygestop pille, udelukkende udviklet med henblik på at den skal kunne hjælpe dig med at det lettere at stoppe med at ryge.
  Champix rygestop pillen er baseret på et stof der hedder vareniclin, og ligesom zyban roder den ved hjernens kemi, og den virker ved at stoffet i pillen, udfylder de steder i hjernen der ellers bliver påvirket af nikotinen, sådan at du oplever den samme tilfredsstillelse som du ville få ved at ryge.

  Det betyder at du når du benytter champix piller til rygestop, ikke oplever de samme rygestop abstinenser som du ville hvis du tog en kold tyrker.
  Uden at have prøvet rygestop piller (jeg er allerede stoppet) vil jeg tro at det vil være noget af den samme oplevelse som når man benytter et rygestopprodukt med nikotinerstatning. Her tænker jeg nikotinplaster, nikotin inhalator, nikotintyggegummi og ting i den dur.

  Piller til rygestop har effekt

  Det at benytte piller til rygestop er forholdsvist nyt, men man har foretaget grundige tests på begge pillerne, og de godkendt som rygestop behandling. Det menes at piller til rygestop kombineret med at rygestopkursus er effektivt i over en fjerdedel af alle tilfælde. Det går piller til rygestop til en af de mest effektive rygeafvænningsmetoder. Umiddelbart menes det også at champix pillen er en anelse mere effektiv end zyban.

  Mit syn på piller til rygestop

  Umiddelbart kan jeg ikke få mig selv til at anbefale at du tager piller for rygestop, da jeg i ikke er tilhænger af medicin, men hellere vil søge at løse de problemer jeg måtte have med naturlige midler og metoder førend jeg tyer til at benytte medicin.
  Jeg mener også i kraft af min uddannelse som hypnotisør, at rygestop hypnose er mere effektivt til rygestop (og mere naturligt) end det der er oplyst om piller til rygestop, men det er udelukkende en fornemmelse, og ikke noget jeg kan dokumentere.

  Hvis du er en af dem der ikke kan eller ønsker at komme i trance, ville jeg før jeg benyttede piller til rygestop, benytte mig af muligheden for rygestop med nikotinprodukter.

  Kan du lide det du læser, så fortæl andre om det ved at klikke på knapperne herunder!