• Rygestop

 • Rygestop Hjælp – Få Hjælp Og Support Til Rygestop Her!

  At finde rygestop hjælp er ikke så svært endda, hvis man bare ved hvor man skal lede…
  Det bedste bud på et online rygestop support forum er nok Kvit.dk som er det tidligere rygestop forum hos netdoktor.

  Og det er endnu nemmere hvis du er god til engelsk, så er der multi mange muligheder i diverse forums og rygestop blogs. Langt de fleste, hvis ikke alle er reklamefinansierede, og det bliver du nok nødt til at leve med, det er i det mindste ikke tobaksreklamer… men selvfølgelig oftest reklamer for rygestopprodukter.

  Brug internettet til at hjælpe dig med at finde rygestop support forums, rygestop blogs, eller chat rooms med ligesindede der selv går vejen. Der er tonsvis af muligheder at vælge imellem, du skal jo lige tænke på at der er 108 millioner domæner, altså hjemmesider, på internettet her i slutningen af 2007. Så du burde ikke få problemer med at finde internet support, hvis det er din foretrukne vej.

  Du kan også gå på dit lokale apotek, jeg er ikke helt inde i deres organisation, men jeg ved at apotekerne også arrangerer rygestop programmer, og lur mig om de ikke også har støttegrupper man kan gå i, eller du kunne tage initiativ til at oprette en støttegruppe i dit lokalsamfund, der er garanteret en masse mennesker der ønsker at holde op med at ryge i nærheden af dig.

  Derudover er der rygestop telefonen som apoteket står for, de har telefon 80 31 31 31, der kan du få råd og vejledning til at gennemføre dit rygestop. Rygestop telefonen er inspireret af den engelske smoking helpline, og kan være til stor hjælp.

  Jeg håber du får glæde af det du kan læse herinde om rygeafvænning, det er mit håb at have kunnet være til hjælp i forbindelse med mange menneskers rygestop proces.

  Kan du lide det du læser, så giv en kommentar længere nede, fortæl andre om det ved at klikke her, eller benyt de sociale knapper over denne artikel!
 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer