• Rygestop og Coaching ved Janno
 • Hjælp mig med at hjælpe andre.

  Kære bruger

  Jeg håber at du fandt det du søgte her på siden, men hvis ikke er du altid velkommen til at opfordre mig til at bidgrage med mit syn, og min viden om emner der er relaterede til de ting jeg allerede skriver om.

  Du finder min kontakt side her.

  Hvis du kan lide indholdet her på sitet, vil jeg også gerne bede om din hjælp til at hjælpe andre, så er du tilfreds med det du læser, så læs videre her.

  www.janno.dk er fuldkommen gratis for brugerne, men det kan kun fortsætte hvis der er nok brugere.

  Derfor bruger jeg en del tid på at lave links og omtale for at få mere trafik på siden, den tid kunne jeg dog bruge bedre ved at lave flere og bedre indlæg og derfor har jeg brug for al den hjælp jeg kan få.

  Da siden finansieres med annoncer, og for at den kan overleve er der brug for flere besøgende. De besøgende kommer via omtale og links. Læs herunder hvordan du kan hjælpe med at sprede janno.dk ud til flere mennesker, og hjælpe mig med at hjælpe endnu flere.

  DU kan hjælpe mig med at få flere besøgende på flere måder:

  Der er mange måder du kan hjælpe på, og jeg vil på forhånd sige tak for hjælpen, samt tak fordi du besøgte min side, og husk at du altid er velkommen til at kommentere på indlæggene eller sende mig en opfordring via min kontakt formular her.

  Hav en fortsat god dag.

  Janno Damgaard Lassen