close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Præstationsangst

  Lider du af Præstationsangst?

  Er du usikker, nervøs og ryster på hænderne når du skal præstere foran andre mennesker?

  Er du allerede sikker på at fejle, og ser du for dit indre blik hvor skamfuld og flov du vil være når du har fejlet?

  Så lider du højest sandsynligt af præstationsangst og det kan kureres med hypnose.
  Læs videre her, klik på billedet til venstre eller scroll ned til behandlingsdelen af dette indlæg hvis du ikke kan vente.

  Hvad er præstationsangst?

  I forbindelse med at skulle præstere, specielt når andre mennesker er involveret og kan se enten selve præstationen eller resultatet af den, er det ikke unormalt at få angst for resultatet af ens præstation, deraf følger diagnosen præstationsangst.

  Det kan forekomme i forbindelse med en eksamenssituation, en ansættelses samtale eller måske bare et måde på jobbet du allerede har, og mange mennesker forbinder det også med seksuelle præstationer.

  Hvad alle disse situationer har til fælles er at det hver gang handler om at andre vurderer hvordan du klarer dig, eller rettere det er hvad den med præstationsangsten frygter at der foregår.

  Symptomer på præstationsangst

  Hvordan behandler man præstationsangst

  Det kommer nok efterhånden ikke som den store overraskelse at en hypnotisør som mig, anbefaler hypnose til behandling af de fleste angstformer, og også for præstationsangst.

  Med hypnosebehandling kan du arbejde direkte med dit ubevidste sind, der hvor problemet rent faktisk ligger. I min verden arbejder den traditionelle medicin ofte med medicinsk behandling hvilket er manipulation med specielt hjernens kemi med diverse psykofarmaka, og på den måde omgås de problemet og ”begraver” det under kemisk manipulation.

  Hypnose derimod går direkte op imod grunden til problemet, og hiver så at sige ukrudtet op ved roden, sådan at når du først er kureret, så er du kureret for altid, eller i hvert fald indtil du igen vælger at skabe en angst eller en fobi.

  Med medicinen kan man sige at du dæmper angsten, men når du stopper med at indtage psykofarmaka, risikerer du at sygdommen oftest vil returnere, da du aldrig var blevet rigtigt rask.
  En anden og meget virkelig risiko jeg ser ved medicinsk behandling er riskoen for at du bliver afhængig, eller oplever svære og belastende bivirkninger.

  Der er altid en pris at betale for at manipulere med kroppens kemi, i form af bivirkninger.

  Behandling af præstationsangst med hypnose

  Jeg kan anbefale 2 ”programmer” til behandling af præstationsangsten og de bunder begge i hypnose.
  Da jeg ikke selv længere tager klienter ind, og bor på den anden side af jorden p.t. så vil jeg tillade mig at anbefale en kollegas programmer.

  Jeg har udelukkende hørt godt om effekten af disse programmer, og da de samtidigt kommer med en 100% tilfredshedsgaranti er det samtidig risikofrit for dig at prøve dem.

  Priser er altid noget svært noget, da det er meget individuelt hvad folk vil betale, men lad mig forsikre dig at du i mange år ikke har kunnet hyre mig til en enkelt session for de penge du slipper med at betale for hvilket som helst af disse programmer du måtte vælge.

  Først er der det specialiserede program som direkte arbejder med din præstationsangst, og som er helt fint og effektivt til behandling af denne specifikke angst. Jeg anbefaler den der blot vil af med sin præstationsangst at købe dette program, da behandlingen er rigeligt god, og det er billigere end det næste mere generelle program.

  Det andet program som er Angst Masterclass arbejder mere bredt, og en hel del dybere med angsten generelt, så hvis du er typen der har tendens til at blive lidt fobisk eller angst omkring mange ting, er det programmet for dig. En af fordele er at du i dette program har støtte og behandling i lang tid fremover, og har mulighed for at arbejde så dybt du har behov for, så længe som du ønsker.

 • Angst Masterclass


 • Emner: Angst Frygt Fobier | No Comments »

  Kommentarer