• Rygestop og Coaching ved Janno
 • Janno Damgaard Lassen

  Mit navn er +Janno Damgaard Lassen. og siden her er dedikeret til rygestop, min store passion, samt relaterede emner såsom NLP, Coaching, healing og lignende emner indenfor alternativ behandling og selvudvikling… Alle mine nuværende og kommende hypnose artikler kan du fremover finde på www.hypnose1.dk

  Jeg vil gøre en del ud af at forklare hvad alternativ behandling egentligt er, og hvad du kan bruge det til.
  Du kan evt. læse mere om hvordan du benytter alternativ behandling, og de forskellige behandlingsmetoder til selvudvikling, blive klogere på coaching eller gøre en indsats for at forstå hvad NLP egentligt er…
  Jeg udtaler mig om disse emner, fordi jeg selv har en coach uddannelse, en NLP uddannelse og en hypnose uddannelse. Herudover har jeg gennemgået en uddannelse til clairvoyant, men selvom andre mennesker syntes at jeg gjorde det godt på det område, og også fik god feedback og fornemme karakterer til eksamen følte jeg aldrig rigtigt at give clairvoyante råd var mig. Sidst men bestemt ikke mindst har jeg deltaget på et hav af mindre kurser i personlig udvikling, og læst rigtigt mange bøger indenfor selvudvikling.

  Stort set alle artiklerne herinde er forfattet af mig selv, og det er mit håb at du finder inspiration i dem til evt. at arbejde med ting du finder besværlige i dit daglige liv. Du kan selv ændre de vaner du ikke er tilfreds med, enten med selvhypnose, eller med decideret hypnoseterapi. Der vil med tiden komme endnu mere om forskellige former for alternativ behandling, da emnet generelt interesserer mig meget.

  Jeg tager ikke p.t. personligt klienter ind, da jeg er optaget af andre ting, og føler at meget af den hjælp jeg kan give, kan jeg også give herigennem.

  Når jeg finder noget interessant, vil jeg beskrive det herinde, og nogle gange vil jeg direkte anbefale dig at prøve produkterne hvis jeg tror på dem… Ellers vil jeg ønske dig en god dag, kig gerne på min links-side, og find derigennem inspiration til din videre færd i cyberspace, og hjælp til din personlige udvikling… Samt flere sider indenfor alternativ behandling.

  Jeg skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på at jeg hverken er læge eller psykolog. Og på trods af at jeg skriver alle disse artikler i håbet om at yde en hjælp til en person der måtte befinde sig en kedelig situation, eller blot er interesseret i personlig udvikling, skal du vide at du altid i tvivlstilfæde bør søge din egen læge. Skulle du derfor vælge at følge nogle af de forslag, udføre nogle øvelser eller på anden vis følge mine anbefalinger er det på dit eget ansvar, jeg har ikke den fornødne uddannelsesmæssige baggrund til at påtage mig ansvaret, men håber dog alligevel at mange mennesker finder råd de kan bruge til noget herinde.

  Ved brug af siden accepterer du derfor at sund fornuft og din egen læges mening altid kommer forud for min. Jeg skriver ikke dette blot fordi det er god skik, eller for at sikre mig imod retssager eller lignende, jeg skriver det udelukkende fordi jeg respekterer at en læge har studeret på et højt plan i mange år, og har en grundlæggende teoretisk viden jeg ikke har, så derfor mener jeg oprigtigt at du altid skal involvere en læge inden du foretager dig noget der kunne udgøre en risiko af nogen som helst art.

  Der vil også forekomme indlæg herinde af andre end mig, og dem vil du kunne genkende ved at der forneden er en “dette er et gæsteindlæg” tekst, eller noget lignende, så ikke alt er skrevet af undertegnede, men kvaliteten har jeg altid gennemgået.

  Med Venlig Hilsen
  Janno Damgaard Lassen