close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Mindfulness Kursus

  Mindfulness kursus – opnå ro og balance i din hverdag

  Mindfulness går ud på at være til stede i nuet, at træffe de rigtige beslutninger og leve et mere afbalanceret og roligt liv med masser af lykke og livskvalitet.

  Et mindfulness kursus lærer dig, at være åben og ikke dømmende overfor dig selv. Du lærer at leve i nuet og give slip på kontrollen.

  Et mindfulness kursus lærer dig en masse teknikker og metoder til indre ro og balance, og hermed lindres stress, angst, depression, tristhed og/eller anspændthed.

  Giv slip…

  Rigtig mange mennesker lever i en fortravlet hverdag, hvor der ikke er tid til at mærke efter inderst inde, hvilket for mange resulterer i stress, depressioner og angst. Men med mindfulness meditation kan dette undgås. Du lærer at give slip på alverdens bekymringer, leve i nuet og du lærer dig selv bedre at kende.

  Selve meditationsteknikken ”mindfulness” kan føre sine rødder tilbage til Buddhismen. Deltagerne lærer at mestre deres egne reaktions – og tankemønstre. Via mindfulness uddannelse kan du bryde dit negative tankemønster – Positive tanker er en genvej til et lykkeligere liv og forøget livskvalitet.

  Du bliver i stand til at iagttage dine egne tanker og følelser, uden du går hen og bliver opslugt af dem, eller virker dømmende overfor dig selv, dine tanker, følelser og behov. På den måde får du bedre kontrol over dig selv og dit indre, hvilket medfører en fantastisk følelse af velvære. Du får muligheden for at lære, hvordan du mest hensigtsmæssigt reagere og handler i forhold til diverse situationer og problemstillinger.

  Hvem henvender mindfulness sig til?

  Mindfulness meditation er for alle, der ønsker klarhed, nærvær og opmærksomhed i nuet. Denne meditationsform kan meget vel bruges som et led i din personlige udvikling.
  På et mindfulnesskursus er der plads til dig, dine følelser, tanker og behov. Du får trænet dine evner til at være til stede i nuet og være opmærksom på, hvad der sker her og nu i dit liv.

  Vi lever i en yderst stressende hverdag og tit ender vi med at bekymre os om alverdens små bagateller. Vi tænker ikke bare på én ting, nej vi tænker og tænker. Vi tænker på alt for mange forskellige ting, opgaver og bekymringer, hvilket i værste fald kan medføre stress, dårlige nerver, humørsvingninger, angst og depressioner.

  Kurset er for dig, der er interesseret i at hjælpe sig selv til at finde din indre ro og balance. Det er kursus for mennesker, der ønsker at leve i nuet og som ønsker mere klarhed i livet samt et mere fleksibelt tankemønster.

  Kort sagt, mestrer du at se og opleve verden, som den er lige nu og her.

  Forkæl dig selv, din krop og din sjæl – Find din indre ro og balance på et mindfulness kursus!

 • Mindfulness Baseret Stress Reduktion


 • Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer