close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Mindfulness Meditation – Lær at være tilstede i nuet

  Indre Ro og Balance til din Hverdag

  På et kursus i mindfulness meditation er fokus på det at være tilstede i nuet, for at kunne opnå et mere nærværende og roligt liv. Det handler om udfra en følelsesmæssig og fysisk balance at kunne tage de korrekte og nødvendige beslutninger.
  Et forventet resultat af sådan et kursus er at du får et liv der så længe du holder fast i denne meditationsform bliver fyldt med ro, balance, højere livskvalitet og generelt en langt større mulighed for at kunne blive lykkelig.

  Et af de emner der undervises i er ikke at dømme dig selv. De fleste moderne mennesker hvad enten de selv er bevidst om det eller ej, bruger en stor del af deres energi på at dømme sig selv. Derudover handler det om at være åben og modtagende, at leve nu og her, og give slip på detaljerne der helt sikkert sagtens kan klare sig selv.

  Du vil blive undervist i mange forskellige nye teknikker der kan benyttes til at skabe og vedligeholde indre ro og balance. Når man har indre ro og balance, forsvinder stress, depression og enhver form for angst og tristhed, og man får en overordnet fornemmelse af lettere at kunne slappe af i hverdagen.

  Lær at give slip

  I vores del af verden er det efterhånden gået hen og blevet normen at man hele tiden har noget man skal nå. Vi lever et fortravlet liv, hvor alting handler om at opnå mere, at have det bedre end naboen, både fysisk og psykisk er det blevet til en stor konkurrence. Det igen betyder at mange mennesker render ind i livskriser i form af stress eller depressioner der fremkommer netop på grund af denne livsstil og konstante konkurrence.

  Meditative øvelser i stil med dem du lærer på et kursus i mindfulness ruster dig til at modstå dette konkurrenceræs og derved undgår du også den medfølgende øgede risiko for de livsstilssygdomme der følger af en stresset hverdag.

  Kort sagt vil du blive undervist i hvordan du giver slip på de dagligdags ting, hvordan du lever uden hele tiden at skulle bekymre dig, og du vil helt sikkert kende dig selv bedre efter kurset, og endnu mere i den efterfølgende tid.

  Vipassana betyder indsigt, og stammer fra Buddha

  Der mediteres på indsigt i hvor flygtigt livet, og specielt vores tanker er. Ved et længerevarende kursus, (10 dage eller mere) opnår de fleste at kende sig selv bedre. Meditationsformen for indsigt kalder buddhister ”Vipassana” som er Pali for indsigt.

  Det er buddhiske tanker der ligger til grund for et mindfulness kursus, og den positive indstilling til livet der ligger bagved busshisme gennemsyrer hele grundtanken bag.
  Buddhisme og mindfulness handler begge om at lære at beherske sine reaktioner, sine tanker, og at lære at leve et fredeligt liv med indre ro og balance på alle planer.
  I den sidste ende handler det om at lære overvejende at tænke positivt, og ikke at gå og bekymre sig over detaljer der i den sidste ende klarer sig selv.

  Efter at have dyrket mindfulness meditation i længere tid, vil du blive i stand til at iagttage dine egne tanker og følelser, for derved lettere at kunne ændre dem i den positive retning du i sidste ende ønsker.
  Det handler om at lære dig selv nye og bedre måder at tænke og handle på, for derved at opnå den omtalte ro, og en deraf følgende forøget livsglæde.

  Lær Vipassana og bliv mindful, lær at være tilstede i nuet, og ikke styret af dine automatiske følelsesmæssige reaktioner.

 • Mindfulness Baseret Stress Reduktion


 • Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer