close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Kognitiv Psykolog Hypnose

  Hvad er kognitiv psykolog hypnose?

  For at definere ovennævnte er jeg først nødt til at dele det lidt op, og forklare hvert ord for sig, og derefter give dig en forklaring på begrebet.

  Kognitiv
  Kognitiv er en beskrivelse af vores tankeprocesser under et. Det vil sige at det handler om hvordan vi danner tanker om vores indtryk og oplevelser, vores perception af vores egen hverdag, og hvordan vi internt bearbejder disse informationer.

  Psykolog
  En psykolog er en person der er uddannet indenfor psykologi, hvilket vil sige en ekspert i menneskets ånd og sjæl for at sige det lidt smukt og moderne. At være psykolog er en beskyttet stilling og må ikke forveksles med en psykoterapeut som alle og enhver kan kalde sig.

  Hypnose
  Hypnose handler om en tilstand af intens fokuseret opmærksomhed under en dyb trance der svarer til samme niveau af søvn som en søvngænger befinder sig i, denne tilstand kaldes også somnambulisme. Imens du er i denne tilstand er din dagsbevidsthed ”koblet fra” sådan at forstå at du ikke bevidst tager stilling til givne positive forlag, og vælger du samtidigt at acceptere disse forslag som sandheder, vil din underbevidsthed opfatte dem som sådan, og derved påvirkes din dagligdags opfattelse, overbevisning samt dine følelser og vaner i en sådan grad at du kan forandre dig nærmest efter ønske.

  Kognitiv Psykolog

  Så for at komme videre med vores definition, så er en kognitiv psykolog, en psykolog der arbejder med at hjælpe dig med dine tankeprocessor. En psykolog er en højt uddannet person, der benytter kognitiv terapi til at studere de processor der ligger bagved de tanker du har. Ved at studere din hukommelse, din perception, dit sprog og hvordan du tackler ting problemløsning, beslutninger, din årvågenhed og din generelle intelligens kan den kognitive psykolog hjælpe dig til at forstå dig selv og dine tankeprocessor bedre.

  Psykolog Hypnose

  Her handler det om at en uddannet psykolog ydermere har lært hypnose, og forstår teknikkerne og baggrunden for hvordan mennesker bringes i en somnambulistisk tilstand. Under trancen kan psykologien ved hjælp af samtaleteknikker og terapeutiske metoder, hjælpe dig med at løse de problemer du er kommet ind ad døren med.
  I et samarbejde imellem psykolog og klient identificeres oftest årsagen til problemet og ved hjælp af hypnoterapi teknikker og en metode der er aftalt på forhånd (så klienten kan samarbejde og ikke bliver overrasket) arbejdes der med problemet, og særligt med årsagen til problemet, hvorunder man som oftest søger at genskabe den problemskabende oplevelse med et andet og mere positivt udfald.

  Kognitiv Psykolog Hypnose

  Fordi man arbejder med kognitiv psykolog hypnose får du det bedste fra flere verdener, og da en psykolog som oftest er en meget professionel person, der arbejder med menneskers åndsliv og sjæleliv til daglig kan du føle dig tryg ved kognitiv psykolog hypnose.

  Hvis du søger en psykolog kan jeg desværre kun hjælpe dig ved at henvise dig til http://www.psykologeridanmark.dk/ hvor du kan søge efter en psykolog, og læse nærmere om deres specialer, og deres erfaringsområder. Hvis du vil vide om de benytter hypnose i deres arbejde er du nødt til at ringe til dem, eller finde deres hjemmesider.


  Emner: Psykologi | No Comments »

  Kommentarer