close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Forskellen imellem Succes og Fiasko

  Søg efter de ting der gør dig utilpas, for det er der du udvikler dig mest og bedst, og det er der du finder forskellen imellem succes og fiasko.

  Du ved sikkert godt at det at gøre de ting du plejer, eller de ting du nyder ikke er noget problem, det er faktisk let at gøre dem, fordi først og fremmest er du komfortabel med at gøre de ting, og derudover er du tilstrækkeligt motiveret.

  Så det vi kan konstatere er at det er let at gøre de ting der ligger indenfor din komfortzone, og det at sætte mål der ligger indenfor det område ikke er noget problem, du gennemfører dine målsætninger og når dine mål uden problemer.

  Så næste gang du skal sætte nye mål for dig selv, så find et mål der ligger et rimeligt stykke udenfor din komfortzone, for det sikrer at du udvikler dig, og selvom det kan være en smule ubehageligt hele tiden at skulle bevæge dig uden for det du er vant til, så er det også der du udvikler dig mest.

  Så jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at udfordre dig selv så ofte som du orker det, for det er derude hvor det ikke er let at være at du virkelig rykker noget.
  I processen vil du helt sikkert lære en masse nyt, både specifikt i form af at du tilegner dig nye evner, men også i form af at du lærer mere om dig selv. Og det er det livet handler om i den sidste ende.

  Det handler om at udfordre dig selv, og din komfortable hverdag.

  Når man opstiller nye mål, og sætter dem tilpas højt til at man skal udvikle sig for at opnå dem, sker der det at man presser sig selv til at tage stilling til, og arbejde under, normalt uønskede forhold. Det handler om at det er i orden at være bange og føle sig utilpas omkring de mål vi gerne vil opnå, men simpelthen gå efter dem alligevel.

  Jeg kan også sige det på en anden måde, en der for nogle vil være helt ny, og for andre gammel og fortærsket, men den går sådan her:
  Hvis du gør som du altid har gjort, får du de resultater du altid har fået…

  Det at bevæge dig ud af din komfortzone, er lig med at gøre de ting du ikke normalt gør, og måske aldrig før har gjort, og det er det der vil udvikle dig som menneske, og skabe den succes du ønsker.

  Når du gør det, altså presser dig selv til at gøre uvante ting, vil du opleve lidt ubehagelige følelser komme op til overfladen, det er følelser som frustration, vrede, rastløshed og irritabilitet, men det er helt normalt, og det er dit sinds forsvar imod den ubehagelige og uvante situation. Det er netop her det er vigtigt at du presser på og fortsætter med at gøre det der skaber de ubehagelige følelser, for det er også her du foretager et valg imellem succes og fiasko.

  Hvis du vil lære mere om hvordan man udfordrer sig selv, og kommer i gang med at rykke sig ud af sin komfortzone, så kan jeg varmt anbefale dig at læse bogen Føl frygten og gør det alligevel.


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer