close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Kursus i personlig udvikling

  Kursus i personlig udvikling

  Hvis du har et ønske om at accelerere din personlige udvikling er der masser af kurser du kan tage som vil hjælpe dig i den retning.
  Det aller vigtigste er dog at du er motiveret og klar til at ændre dig, og mest af alt at du vælger at se objektivt på dine egne holdninger og overbevisninger.

  Det er nemlig det du tænker og tror på inderst inde der skaber din oplevelse af verden og livet, og kun hvis du ændrer disse kan du skabe personlig udvikling.

  Lær at ændre dine tanker, lær at ændre dine reaktionsmønstre.

  Når man tager et kursus indenfor personlig udvikling kan det være mange ting, og det er ikke sikkert at du rammer plet med det første kursus du tager, så vær omhyggelig og vælg noget du virkelig brænder for, for det er som alle vegne din egen motivation der driver værket og skaber den forandring du søger.

  Personligt kan jeg virkeligt anbefale dig at udvikle din evne til at være til stede her og nu, det man populært kalder mindfullness.
  Den slags handler for en stor del om at lære ikke så meget at reagere nu og her på dine følelser, men at forstå at du ikke behøver at reagere på alt hvad der sker omkring dig, men blot observere og registrere hvad der sker.

  På den måde får du indbygget en “buffer” der gør at eventuelle problemer som du tidligere ville blive bekymret omkring bliver langt nemmere at håndtere, og du vil så at sige kunne kigge lidt på dem udefra. Det betyder igen at du med tiden vil lære at de fleste gnage når vi oplever at livet er svært er det noget vi selv skaber, og at den type oplevelser er forbigående og ikke noget du reelt behøver at gøre noget ved, for med tiden forsvinder problemet igen af sig selv.

  Personlig udvikling handler om at lære nyt

  Det er vigtigt for din personlige udvikling at du skaber flere redskaber eller metoder hvormed du kan ændre dit liv, og enhver kan starte der hvor de ser muligheder for at lære nyt.

  Der er ikke et kursus der er det perfekte kursus for alle mennesker, og det kursus der er det rigtige for mig lige nu, behøver langt fra at være det rigtige for dig.
  Så husk til hver en tid at det netop handler om din person, og hvor du befinder dig i din egen udvikling, og hvor du ønsker at bevæge dig hen.

  Mennesker er unikke, og nogles højeste ønske kan virke direkte forkert på andre. Jeg stræber eksempelvis hen imod at blive lykkelig som det absolut vigtigste mål i mit liv, hvor dit højeste ønske måske er at blive rig? Eller msåke noget helt andet, som bare det at finde en kæreste, men hvorfor ønsker du det?

  Vær bevidst om hvad du ønsker

  Det kan være godt eller dårligt at ønske at blive rig eller finde en kæreste/partner. Så det er ret væsentligt at du forsøger at finde grunden til at du vil have den nye kæreste, for det er langt fra sikkert at du vil opnå det du virkeligt ønsker selvom du når dit mål.

  Lad mig give dig et eksempel der er mere normalt end de fleste forestiller sig.
  Lad os tage kæreste eksemplet, og gå lidt dybere end det.

  Der er jo en grund til at du vil have en kæreste, og det kunne være at du tror at lykken ligger i et godt parforhold, og når du finder din partner er du lykkelig, i hvart fald for en tid.
  Men som de fleste lærer så er forelskelse en flygtig ting, og når den tid hvor han/hun er perfekt på alle måder er ovre, og hverdagen sniger sig ind på dig, forsvinder forelskelsen, og det får mange til at tro at forholdet alligevel ikke var det rigtige. Men du kan ikke være forelsket hele tiden, det er simpelthen ikke muligt, for der er intet i denne verden der er konstant, og når den første tid er forbi, er det vigtigt at fokusere på de positive sider ved din partner, og forstå at du aldrig vil kunne finde den evigt perfekte partner.

  For rigtigt mange mennesker ender den slags med at man skilles, og begynder at søge efter en ny partner når man har slikket sårene og er klar igen, men med en lille indsats og forståelse for hvad der egentlig driver et godt parforhold kan du finde så meget mere, og være lykkelig selvom du på overfladen ikke har den partner der opfylder alle dine drømme.

  Og med tiden og en bevidst indsats kan du ende med at elske det du har, i stedet for hele tiden at søge noget bedre som ikke eksisterer, og på den måde blive lykkelig.

  Se det er også personlig udvikling, og en måde at leve i nuet, som jo er det eneste vi har.


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer