close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Terapeut Uddannelse – Hvorfor og Hvilken?

  Tag en terapeut uddannelse og hjælp andre mennesker

  Gemmer du på en dygtig terapeut? Så skulle du måske overveje at tage en terapeut uddannelse, og begynde at bruge dine evner til at hjælpe andre.

  Der er mange mennesker der godt kan lide tanken om at de kunne blive terapeut, men spørgsmålet er om du har evnerne? Har du empati, ro, balance, det rette sind og forståelse for andre mennesker kunne det godt være at du kan blive en dygtig terapeut.

  Der kræves en hel del for at blive god til at hjælpe andre mennesker når de er kommet ud på et sidespor, og nogle af de bedste terapeuter der kommer ud fra en god terapeut uddannelse har selv tidligere været ude på lignende sidespor i deres liv, og derfor er de gået i gang med en terapeut uddannelse og valgt at bruge en stor del af deres liv på at hjælpe andre.

  Hvis du vælger at forsøge dig med en terapeut uddannelse, vil du opleve at du bliver udstyret med en hel del forskellige men meget professionelle terapeutiske værktøjer og metoder. Disse tools er uundværlige for den professionelle terapeut, og uden den type værktøjer kommer man ikke langt som terapeut.

  Mange forskellige terapeut uddannelser

  Der findes mange forskellige former for terapeut uddannelser, og når du først skal vælge hvilken terapeut uddannelse der passer bedst til dig, kan det godt ligne lidt af en jungle, og være en smule overvældende.
  Jeg vil foreslå dig at du afsætter en del tid til at google forskellige terapeut uddannelser, og prøve at se om du kan finde tidligere uddannede terapeuter fra de uddannelser du finder interessante for at se/høre hvad de syntes om stedet.

  Jeg vil også anbefale at du ikke blot tager den første terapeut uddannelse der ser god og fornuftig ud, men i stedet prøver at sende en email til terapeuter der tidligere er blevet uddannet der, de fleste mennesker vil besvare dine spørgsmål, og er glade for at kunne hjælpe.

  Skal du være psykoterapeut? Hypnose terapeut? Nlp terapeut? Noget helt tredje… eller det er vist fjerde… 🙂
  Kig dig grundigt for, for det er ikke alle underviserne der er gode for dig, og ikke alle terapeutuddannelser er lige, så jeg understreger lige at dette r en god ide at bruge en masse tid på at researche dit valg.

  Hvad er dine forcer som terapeut?

  Har du tænkt på at spørge dig selv hvad dine forcer indenfor terapi ville være? For mig hjælper min coach uddannelse, og min hypnose uddannelse, mig i min NLP terapeut uddannelse, men du kommer formentlig fra en helt anden baggrund.
  For mig handlede det meget om samtaleteknik, da jeg i forvejen er god til at lytte, og ikke bange for at vente når der kommer huller i samtalen med en klient.

  Så tænk grundigt over hvad der er dine forcer som menneske og evt. senere som terapeut, og har du nogle fortrolige venner, så bed om deres mening. Du kunne blive overrasket, og lære nyt om dig selv og dine styrker.

  Hvorfor en terapeut uddannelse?

  Du kan tage en terapeut uddannelse enten for din egen, for andres, eller for begges skyld. Der er massevis af forskellige grunde til at folk vælger at tage en terapeutisk uddannelse, men fælles for de fleste er dog at de føler for at bruge deres liv meningsfuldt. De fleste tager uddannelsen til terapeut, fordi de ønsker at hjælpe andre, og det giver dem en god følelse af mening med deres liv.

  Har du lysten og evnerne, så tag du endelig en terapeut uddannelse, der er brug for dig derude!


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer