close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • NLP Coaching Uddannelse

  Hvis du ønsker at udvikle nogle af de følgende færdigheder gør du klogt i at overveje en nlp uddannelse der er målrettet coaching.

  At blive en bedre leder
  At blive en bedre lytter
  At lære at stille spørgsmål der åbner og udvikler mennesker
  At blive i stand til at skabe motivation i andre menneskers hverdag.
  At med stor effektivitet kunne hjælpe folk til at skabe positive forandringer i deres liv.

  Med nlp coach uddannelsen udvikler du alle disse færdigheder i større eller mindre grad.
  Hvis du ønsker det kan du læse mine relaterede indlæg, hvad er nlp eller hvad er coaching, og opdatere din viden om emnet.

  Hvad lærer man på uddannelsen?

  En nlp coach er trænet i at sætte inspirerende mål op, at engagere sine kollegaer og medarbejdere, og vil lære at bevare sin indre ro, midt i kaos.
  Det at bevare sin indre ro i kaos, er noget man udvikler fordi man har overblik og overskud, ganske simpelt fordi man ved at man har den viden der skal til for at løse en situation. Det i sig selv at være godt forberedt øger din selvtillid sådan at du kan arbejde koncentreret med en opgave, vel vidende hvor du skal hen, og med redskaberne til at skabe vejen.

  Du vil udvikle dine personlige færdigheder under uddannelsen, og blive bedre til nærvær og fortrolighed i dine forhold til andre mennesker.
  Du vil lære hvordan man ændrer vaner, som i stedet for at være et problem, vil kunne bruges positivt og støtte dig i at nå dine mål i livet.

  På en nlp coaching uddannelse lærer du både NLP og coaching, samt hvordan du bedst kombinerer de to metoder til effektiv kommunikation. Du vil helt sikkert styrke dine evner som leder, Styrke dit selvværd og selvtillid, og blive i stand til at udnytte langt mere af dit potentiale som menneske i den retning du ønsker.

  Når man arbejder med sig selv på sådan en uddannelse indenfor nlp sætter man virkeligt gang i sin personlige udvikling. En hvilken som helst uddannelse der handler om at arbejde med mennesker vil ændre hvem vi er undervejs.
  Så du må forvente at de evner du tilegner dig under denne kombinerede coaching og nlp uddannelse, vil blive en del af din personlighed til en vis grad, og forandre hvordan du oplever din omverden.

  Lær at spotte selvmodsigende overbevisninger

  Dine evner til at lytte vil blive skærpet, ikke din hørelse, men din evne til at høre hvad folk siger, og spotte når de spontant kommer med selvmodsigelser.
  Når man modsiger sig selv spontant i sin kommunikation med andre, handler det om at man på trods af sine ønsker og drømme, har dybe indre overbevisninger som afholder en fra at nå sine drømmes mål.

  Det kunne eksempelvis være at du havde en drøm om rigdom, i form af økonomisk uafhængighed. Men samtidigt har du en dyb overbevisning der lyder noget i retning af ”Rige mennesker er nærige” og ”Rige mennesker er egoister”

  Der er masser af mennesker der render rundt med netop de 2 overbevisninger, og det forhindrer dem i nogen sinde virkelig at opnå rigdom.

  Det er egentlig meget simpelt hvorfor det virker sådan. Du tænker formentlig ikke om dig selv at du er nærig? Eller at du er en egoist? Men hvis du er rig, så er du jo i kategorien for rige mennesker, og de er nærige egoister. Det kommer fra din egen mund.
  Når så du drømmer om rigdom så sætter din underbevidsthed tingene sammen, og ved ikke hvilken vej den skal gå, så der sker ikke rigtig noget.

  En velstruktureret uddannelse i at lede mennesker vil kunne hjælpe dig med at ændre det, så både dine ønsker og drømme, samt dine overbevisninger arbejder i den samme retning og du når dine mål.
  Det er sådan en uddannelse nlp coaching uddannelsen er.

  Hvordan definerer man NLP Coaching?

  Udgangspunktet for nlp kombineret med coaching er menneskets individuelle evne til at konstruere sit eget indre landkort over verden og livet.
  Ved hjælp af nlp teknikker er det muligt at lære at forstå hvordan vi hver især opfatter hvad der sker i vores liv. Det er nemlig sådan at vi alle og enhver ubevidst behandler de informationer vi får igennem vores sanser, på en for hver enkelt unik måde. Der er selvfølgelig en større mængde lighedspunkter, og naturligvis også rigtigt mange sammenfald i hvordan vi behandler og strukturerer disse oplysninger inde i vores hjerner.
  Den gode nyhed er at med en nlp coach uddannelse vil du blive i stand til at forstå dit eget og andres indre landkort.

  Hvor stammer NLP fra?

  NLP blev opfundet af 2 herrer der hedder John Grinder og Richard Bandler, som studerede nogen af datidens (70’erne) bedste og mest succesfulde terapeuter. De studerede blandt andet hypnosens moderne fader Milton Erickson, og Virginia Satir en uhyre kendt familieterapeut, og ved at studere deres metoder, analysere deres handlinger og kortlægge hvordan de tænkte, lærte de selv at udføre tilsvarende resultater.
  Denne viden perfektionerede de, og med det formål at give andre mennesker muligheden for også at kunne levere sammenligneligt gode resultater, skabte de en nlp uddannelse, som nu om dage kombineret med coaching er blevet til en nlp coaching uddannelse.

  NLP som naturligvis er et såkaldt akronym, står for Neuro Lingvistisk Programmering, dog er der nogle der i den politiske korrektheds navn gerne vil ændre Programmering, til Psykologi, så den betegnelse vil du nok også kunne møde ind imellem.

  Studier der førte til NLP Coaching

  Disse studier førte efter en del analyse frem til en række effektive metoder, og mentale værktøjer der tilsammen med coaching teknikker i dag udgør nlp coaching. Det er ikke blot indenfor nlp coaching disse teknikker benyttes i dag, da en del af metoderne efter igennem en årrække at have bevidst deres værd er blevet inkorporeret i mange forskellige brancher, ganske ligesom coachingen har bredt sig til rigtigt mange brancher, og benyttes uhyre bredt efterhånden.

  Nlp arbejder med det mentale, hvor coachingen arbejder mere kommunikativt, og tilsammen udgør de en stærk cocktail der kan hjælpe dig til at ændre og forandre rigtigt mange ting i dit job, såvel som rent privat.

  Det smarte er at man kan ændre sine overbevisninger, og den indre fremgangsmåde for at behandle oplysninger og informationer, og derved stort set fuldkommen ændre sig i løbet af ret kort tid.
  Med nlp coaching terapi kan man behandle en stor mængde af varierede problemer, også mange af dem jeg giver andre metoder til at løse, såsom rygestop, præstationsangst og mangel på selvtillid og selvværd.

  Som du efterhånden nok kan forstå er nlp coaching ikke blot noget professionelle sportsfolk og top performere kan benytte, det kan også hjælpe dig og mig, den almindelige mand, til at løse rigtigt mange forskellige opgaver og problemer.


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer