close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Hypnose Uddannelse

  Søger du en hypnose uddannelse? Ved du hvad du skal kigge efter når du vælger din hypnose uddannelse? Læs her hvad du bør holde øje med! Klik og læs!Den rette hypnose uddannelse er ikke nødvendigvis den dyreste eller den første hypnose uddannelse du falder over. Efterhånden er der en del steder der udbyder uddannelsen til hypnotisør, og derfor gør du klogt ved at vurdere de enkelte hypnose uddannelser op imod hinanden.

  Selv en erfaren hypnotisør har svært ved at udvælge den bedste hypnose uddannelse udelukkende baseret på det man kan vurdere udfra en hjemmeside eller en brochure.
  Det bedste man kan gøre er at finde en måde at møde udbuder- en/ne i virkeligheden.helst i en foredrags eller undervisnings situation.

  Noget der viser at det er en seriøs udbyder er eksempelvis at de er medlem af NGH (National guild of Hypnotists) som er en international organisation der kræver et vist uddannelses, efteruddannelses og aktivitetsniveau af sine medlemmer. Ydermere kræves der en professionalisme og og en højmoral for medlemskab. Medlems-skabet er naturligvis ingen garanti, men det er i hvert fald en god begyndelse.

  Ting du skal tage hensyn til i forbindelse med din hypnose uddannelse er udover ovennævnte den personlige kemi du har med underviseren, og det kan ikke understreges ofte nok at du skal være meget omhyggelig med hvordan du oplever menneskene i forbindelse med uddannelsen til hypnotisør / hypnoseterapeut.

  Mange steder kan du gratis deltage i en introduktionsaften før uddannelsen, og det tilbud skal du ikke bare tage imod, du skal lede efter muligheden da det giver et førstehåndsindtryk af underviserne.
  Jeg kan også kun anbefale at du ”googler” både udbyder og underviser, både personnavne og firmanavne, på den måde kan du finde eventuelle positive såvel som negative udtalelser omkring din hypnose uddannelses udbyder.

  Du kan evt. også overveje at tage et kursus i selvhypnose som de fleste også underviser i, det er et mindre omfattende kursus end den deciderede hypnose uddannelse, men igen giver det muligheden for at lære underviser at kende en smule inden den egentlige uddannelse.

  Jeg håber du føler at denne lille gennemgang støtter dig i at finde den rette hypnose uddannelse, og følger du den er du under alle omstændigheder bedre rustet til at lede efter hypnose uddannelse.


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer