close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Alternativ behandling
 • Massør Uddannelse

  En massør uddannelse

  – for dig, der kan lide at bruge dine hænder, og som ønsker at hjælpe folk til en lettere hverdag…

  Kan du lide at bruge dine hænder? Kan du lide at arbejde med mennesker? Er du til olier, afslapning og rolige omgivelser? Med en uddannelse som massør bliver det muligt for dig at gøre meget af det, du kan lide og sætter pris på.

  Vi kan sikkert alle sammen blive enige om, at massage er en helt fantastisk ting. Nogle kan bedst lide at modtage, hvor andre er vilde med at give massage. Og for andre er begge dele lige skønt. Massage er vidunderligt og kan afhjælpe kropslige spændinger, eller blot være tiltrængent oven på en stressende dag – Men tænk, hvis du kunne bruge dine massage evner på et professionelt plan. Lade folk få glæde og gavn af dine unikke og fabelagtige evner.

  Med en massør uddannelse mestrer du den professionelle del af massagen. Du lærer at bruge dine hænder, således, at folk med stress, depressioner og kropslige spændinger via dine hænder kan opleve mere velvære og tilfredsstillelse.

  At tage en uddannelse indenfor massage gør det muligt for dig at lægge hygge massagen på hylden og i stedet beskæftige dig med den professionelle del. Du lærer forskellige massagemetoder, du lærer om anatomi, fysiologi og almen sygdomslære. Du lærer at mestrer teknikken på massør uddannelse, mens du via praktisk udvikler den.

  Hvem henvender massør uddannelsen sig til?

  Der findes mange former for massører. Nogle af de mest kendte er, idrætsmassør, shiatsumassør, kranio sakral massør og almindelig massør.

  Det er svært lige at kategorisere, hvem der passer bedst til, hvilken form for massage, men et fællestræk hos mange massører må være deres lyst til at arbejde med andre mennesker. Som massør har man en enestående mulighed for at hjælpe et andet menneske. Via sine hænder har man chancen for at frigive skøn energi, afhjælpe forfærdelige spændinger og bidrage med et afslappende og behageligt miljø. Man masserer simpelthen velvære og livskvalitet ind i et andet menneske.

  Der findes flere forskellige massør uddannelser, derfor er det også vigtigt, at du er nogenlunde afklaret med, hvad du ønsker at få ud af din uddannelse. Nogle massør uddannelser er meget præget af de klassiske massagemetoder, hvor andre også lægger vægt på den mere spirituelle del af massagen, f.eks. i form af healing, dybdemassage, samtaleterapi og lignende.

  Hvad du foretrækker er op til dig, men kan du som jeg lide at massere, så er det bare med at få startet på en uddannelse, så du ved hvad du laver. Det er nemlig ikke umuligt at skade andre med massage hvis du ikke forstår hvordan kroppen reagerer på massagen, så lær at massere på den rigtige måde.

  Det er vigtigt, at du finder en massør uddannelse, der matcher dine ønsker og dit temperament! På den måde kan du videregive din glæde ved massage, samtidigt med at du hjælper positivt.


  Emner: Alternativ Behandling | No Comments »

  Kommentarer