close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • NLP Uddannelse

  Nu om dage er der mange muligheder for den der ønsker at tage en NLP uddannelse. Flere af uddannelserne er specialiserede i en retning eller en anden, men grundlæggende for de fleste handler det om en nlp practicioner uddannelse eller en nlp master practicioner uddannelse.

  Der er uddannelser rettet imod erhvervslivet, og dem der er rettet mod den der blot ønsker at lære nlp for deres personlige udvikling. Derudover er der muligheden for at tage en decideret terapeutisk træning sådan at man kan arbejde med klienter og ved hjælp af nlp støtte folk til at få mere ud af deres liv.

  Som regel er strukturen at man tager en practicioner første år, og efterfølgende år tages master practicioner delen.
  Da de fleste uddannelser er opdelt i 4 årige uddannelser handler de sidste 2 år decideret om specialet, eksempelvis som NLP Terapeut.

  Hvordan Finder Du Den Bedste NLP Uddannelse Eller NLP Kursus

  Med hensyn til at vælge hvor du vil tage din NLP-uddannelse eller et nlp kursus kan jeg kun råde dig til at kigge dig godt for, og kender du nogen der har taget uddannelsen synes jeg du skal spørge til deres oplevelse først og fremmest.
  Det gælder naturligvis også for dem der måtte have taget et nlp kursus eller flere. 🙂
  En anden ting der er vigtig er hvad du synes om underviserne der hvor du planlægger at lære nlp, og det er sådan at de fleste steder afholder en introduktionsaften som du med fordel kan deltage i sådan at du kan fornemme hvordan din kemi fungerer med underviserne.

  Hold dig endelig ikke tilbage fra at stille spørgsmål, både under foredraget hvis der er mulighed for det, men ikke mindst bagefter, gerne på 2-mandshånd hvis det er muligt, på den måde får man bedst fornemmelse af hvordan man svinger med personen.

  Hvad Lærer Man På En NLP Uddannelse?

  En nlp uddannelse bør indeholde vise elementer, og der er faktisk en hel del af dem. Jeg vil ikke remse dem alle op her, men blot introducere dig til nogle af de mere dominerende og interessante elementer.

  NLP Forudsætninger” NLP er baseret på visse forudsætninger som du vil lære om, og en af dem som jeg synes rigtigt godt om er ”der er en positiv hensigt bag enhver handling” det er en smuk måde at anskue mennesker og deres handlinger på efter min opfattelse.

  State” State er et engelsk ord, men grundlæggende dækker det over at du vil lære at identificere hvilken tilstand du befinder dig i, og hvordan du skifter følelsesmæssig tilstand nærmest på kommando.

  Ankring” Bag det ord ligger evnen til at ankre en ønsket tilstand til en specifik fysisk handling således at du ved at udføre den fysiske handling vil kunne bringe dig den ønskede tilstand.

  Rapport” Rapport handler om at skabe en god kemi med den man arbejder med sådan at personen føler sig tryg og lader sig lede.

  Pacing og Leading” Dækker over det at man med sit kropssprog kan skabe rapport med et andet menneske og derefter få dem til at følge en derhen hvor man ønsker at lede sin klient for optimal behandling.

  Tidslinje” Handler om hvordan man kan arbejde med både fortiden og fremtiden sådan at man kan ændre sin følelsesmæssige forbindelse til fortiden, og underbygge hvordan man ønsker at reagere i fremtiden.

  Der er masser af andet jeg kunne beskrive her, men dette er nogle af de ting der har hjulpet mig mest og som jeg jævnligt bruger på mig selv nu om dage.

  Jeg håber at du nu føler dig lidt mere vidende om NLP uddannelser, og skulle du finde det interessant kan jeg anbefale at du også lærer lidt om coaching uddannelse og hypnose uddannelse som er nærliggende emner og bestemt også ekstremt både nyttige og spændende.
  Du kan iøvrigt læse mere om hypnose på min hypnose side, eller mere om coaching her på sitet.
  Eller du kan læse om nyeste skud på stammen NLP Coaching Uddannelse

  Uanset om du researcher emnet med henblik på at skulle bruge nlp i dit arbejde eller for at benytte det til personlig udvikling synes jeg du skal søge videre og lære mere om nlp uddannelse inden du beslutter dig.


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer