close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
  • Slankekure
  • Motivation Til Vægttab

    Motivation til vægttab – Det skal helst komme indefra

    Hvis du ikke har den rette motivation til vægttab, kan det være vanvittigt svært at opnå drømmevægten. Den der besidder et brændende ønske om at tabe sig, er automatisk motiveret  til vægttab, og for den person er det let og ligetil at gøre det der virkelig skal til for at du taber dig.

    Enhver der virkelig ønsker at tabe sig, er på et eller andet tidspunkt nødt til at indse at for at opnå et varigt vægttab er man nødt til at gennemgå en mindre livsstilsændring, eller måske en større en af slagsen, afhængigt af hvem du er.

    Vægttab tager tid, med den rette motivation til vægttab kan det sagtens lade sig gøre, det vigtige er at du ikke lader dig slå ud af at det undervejs kan gå både op og ned med vægten. Sådan har det altid været for mig, men jeg ved også at hvis jeg holder fast i den sunde livsstil, så går det nedad i det lange løb.

    Hvordan holde fast i sin motivation til vægttab?

    Den ubetinget vigtigste regel for den der frygter at miste motivationen fordi det ikke går stærkt nok med vægttabet, er egentlig ret simpel. Lad være med at gå på vægten hver dag, endsige flere gange om dagen.

    Hvis du kan holde dig til kun at veje dig hver anden uge, er du så godt som sikret en god fremgang hver gang, og det i sig selv kan virke motiverende. Den der vejer sig hver dag, vil ikke opleve den store fremgang fra dag til dag, og ind imellem vil vægten gå den forkerte vej, hvilket i sig selv kan være frygteligt demotiverende.

    Kan du ikke holde dig til hver anden uge, så prøv at holde det nede på en gang om ugen, kortere interval kan jeg kun fraråde af hensyn til den vigtige og altafgørende motivation til vægttab.

    Hvis din nye livsstil hvor du taber dig og lever sundt indeholder en god mængde motivation, er det en rigtigt god ide hvis du har en makker du dyrker motionen med, for det er langt sværere at springe en dag over når du ved at der står en ven og venter på dig.

    Der er også rigtigt mange steder hvor du kan finde inspiration til sund mad, og samtale om vægttab med ligesindede på nettet. Det er bare at gå ud og finde et eller andet forum, hvor der er en vis aktivitet så skal du såmænd let kunne finde inspiration til at opretholde din motivation til vægttab uden nævneværdige problemer.

    Husk at det væsentlige er din motivation til vægttab, og det at du har taget en endelig beslutning om at ændre livsstil sådan at du ikke kan undgå at blive både sundere og slankere.

    Held og lykke med at fastholde og udvikle din motivation til vægttab.


    Emner: Slankekur | No Comments »

    Kommentarer