close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Slank I En Fart

  Hvordan bliver du slank i en fart?

  Ønsker du at tabe dig, men er du løbet tør for gode råd, ideer og energi? Så læs med her, måske får du gejsten tilbage.

  Vi er alle sammen forskellige. Vi er bygget forskelligt, indrettet forskelligt, vores kroppe er forskellige og nogle tager lettere på end andre. Og så er der dem, der uden problemer smider de overflødige kilo igen og dem, der kan spise lige, hvad der passer dem, når det passer dem.

  Er du ikke en af de få heldige, der aldrig tager på, så bare rolig – Du kan sagtens blive slank i en fart alligevel. Du skal ”blot” have lysten, væbne dig med tålmodighed og være villig til at lægge din livsstil en smule om. Man kan ikke tabe sig på en dag, et stabilt og sundt vægttab kræver tid og planlægning.

  Det ses meget ofte, at det er ens arveanlæg, der er årsagen til, at man let tager på. Det er ikke muligt at ændre på dit arveanlæg, men det du skal gøre, hvis du ønsker at tabe dig er at ændre de faktorer, der påvirker dine fedme-gener.

  De fire grundsten for et succesfuldt vægttab

  Der er kort sagt fire steder, hvor du kan sætte ind, hvis du ønsker at ændre din livsstil og dermed tabe dig:

  Din kostsammensætning skal først og fremmest ændres. Hertil kan du søge professionel hjælp og rådgivning f. eks hos din læge, eller en diætist. Du kan også vælge at få lagt en slankekur kostplan. Hvis du ønsker at gøre det på egen hånd, er der nogle meget gængse ”regler” for en sund og nærende kost. Du kan finde rigtig mange eventyrlige råd til tabe sig på internettet og i forskellige kost og slanke bøger, det væsentlige er at du følger en kostplan til vægttab der passer dig.

  Skift de kalorieholdige drikkevarer (sodavand f.eks) med vand!

  Du skal blive bedre til at spise mange, men små måltider. Frugt, grøntsager og nødder er gode mellemmåltider. Gå på opdagelse og find en masse nye spændende sunde madopskrifter.

  … og selvfølgelig skal du huske at røre dig. Hold dig selv i gang fysisk. Det behøves ikke at være ugentlig træning i et fitness center – en dejlig rask gåtur hver dag er også meget fint. Lav lidt om på dine vaner – tag trapperne, hvert enkelt trin er din ven. Tag cyklen i stedet for bilen. Lav noget aktivt i reklamepauserne, i stedet for bare at blive hængende i sofaen. Der er mange muligheder for et mere aktivt liv – det er bare om at gribe dem.

  Gør slankepiller og andre slankemidler mig slank i en fart?

  Diverse slankemidler og slankekurer er på ingen måde en holdbar løsning, hvis du drømmer om et slankere og sundere liv. Selv om producenterne lover fantastiske resultater på igen tid, skal du huske på, at slankemidler ikke virker alene – For at du kan tabe dig, er du nødt til at lægge din livsstil om. Du er nødt til at spise sundere, mere varieret og dyrke mere motion. Et vægttab baseret på alverdens slankekurer og slankepiller uden recept, er ikke et vægttab, der varer ved. Hvis det er måden du ønsker at tabe dig på, så skal du også være klar over, at sandsynligheden for, at du tager på igen, lige så snart kuren er overstået. er væsentlig større, end hvis du vælger at tabe dig på almindeligvis.

  Jeg lover ikke, at du bliver slank i en fart, men jeg tør godt love dig, at muligheden for at tabe sig er der – du skal blot gribe den og holde godt fast i den!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer