close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Hjælp Til Vægttab

  Få hjælp til vægttab

  Et vægttab kræver en del planlægning, vilje, tålmodighed og troen på, at det godt kan lade sig gøre. Du bliver ikke slank fra den ene dag til den anden – et sundt og stabilt vægttab tager sin tid, men så længe du tror på, at det er det værd, så vil jeg også mene, at det er tiden værd.

  Men det er bestemt ikke alle, der kan klare et vægttab på egen hånd, og det er helt i orden at søge hjælp til vægttab. Du kan eventuelt starte med at kontakte din egen læge, sammen kan I finde frem til, hvordan du bedst muligt taber de overflødige kilo. Er du meget overvægtig kan du med fordel benytte dig af slankepiller og/eller andre slankemidler, men du bør aldrig nogensinde kaste dig ud slankemidlernes enorme univers, uden du først har rådført dig med din læge. Vælger du at benytte dig af slankepiller og lignende, bør du gøre det i tæt samarbejde med din læge – Din læge bør altså følge dit vægttab nøje, da nogle mennesker oplever ubehagelige og alvorlige bivirkninger ved brug af f. eks. diætpiller.

  Du kan også få hjælp til vægttab via en professionel diætist. Her kan du få en masse gode råd til at tabe sig, og du kan få lagt en individuel kostplan.

  Der findes også rigtig mange gode slanke forums på internettet, hvor du kvit og frit kan benytte dig af andres erfaringer, anbefalinger, sunde mad opskrifter og fantastiske slanketips.

  Hjælp til vægttab – er slankepiller okay?

  Ja og nej – slankepiller bør kun bruges i særlige tilfælde og, hvis din læge siger god for det. Personer med svær overvægt og et BMI på 30+ kan med fordel bruge diætpiller som en del af deres vægttab. Pillerne bør ikke udelukkende være det bærende element i et vægttab – De bør kun bruges med omtanke og sammen med en sund kost og daglig motion.

  Og husk på, at en sundere livsstil ikke kun resulterer i et vægttab, men også forøger din livskvalitet. Du får mere energi og både dit indre og ydre vil takke dig.

  Er du derimod ikke svært overvægtig, men ønsker du at smide et par kilo, eller ti? Sundt mad opskrifter og motion er vejen frem for dig.
  Hvis man ønsker at tabe sig, er man også nødt til at indse, at man må ændre en smule i sine kostvaner – Der er jo en grund til, at du tog på til at starte med… På internettet kan du finde et hav af lækre madopskrifter og slanketips. Du kan også finde forskellige slankekur kostplaner og andre former for hjælp til vægttab.

  At være overvægtig er ingen skam, men du er nødt til at tage sagen i egen hånd. Det er dit liv, din krop og dit ansvar – søg hjælp til vægttab allerede i dag!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer