close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Bliv Slank Nu

  Bliv slank nu – eller få et sundere liv, og bedre helbred

  Der findes et hav af slankekure, slankepiller og andre slankekure, der lover mirakler, men virker de egentlig? Hertil er svaret både ja og nej.

  Hvis du ønsker at tabe dig her og nu virker de mange forskellige slankepiller og slankekure garanteret meget tiltrækkende, men der findes heldigvis alternativer. For disse diætpiller, kure osv. bør ikke benyttes af alle og enhver. Primært er de faktisk kun til folk, der lider af svær overvægt, folk der har et BMI på over 30.

  Bliv slank nu – Hvis du ikke lider er kraftig overvægt, men blot gerne vil smide de kilo, der har sat sig på sidebenene, skal du i stedet vælge at lægge din kost – og motionsvaner om.

  Med sunde mad opskrifter og/eller en slankekur kostplan kan du nå rigtig langt. Du kan få hjælp til vægttab ved at kontakte din læge, eller en diætist. Sammen kan I finde ud af, hvordan du taber dig mest hensigtsmæssigt.

  Bliv slank nu – slank i en fart… Er det muligt?

  Det er selvfølgelig muligt at tabe sig, men det er meget forskelligt fra person til person, hvor langt tid et ønsket vægttab tager. Det kommer også an på dine gener, hvor mange kilo du ønsker at smide og, hvordan din livsstil ser ud.

  Jo sundere du lever, jo hurtigere taber du dig også (det er i hvert fald reglen frem for undtagelsen, men der kan selvfølgelig være årsager, der gør, at dit vægttab tager lang tid, trods din sunde livsstil).

  Men et godt råd er at lade vær med at fokusere på tiden – fokuser i stedet for på alle de skønne forandringer du oplever i takt med dit vægttab.

  Gode råd til at tabe sig:

  Drik masser af vand! Lær dig selv at nyde smagen af vand (tænk blot over alt det fantastiske det gør for dig, din krop og dit udseende). Vand hjælper også med at holde sulten tilbage. Føler du dig sulten, så snup et glas vand først – det sker nemlig tit, at vi blot er tørstige, når vi føler os sultne.

  Sørg for at fylde dit køleskab op med sunde og lækre råvarer og snacks, så bliver det også sværere for dig at finde de søde sager frem, når trangen melder sig.

  Spis ofte, gerne seks små måltider om dagen.

  Find balancen mellem dit indtag af proteiner, kulhydrater, fedt og sukker. Spis masser af fiberholdigt mad, fed fisk, mager kød, grøntsager og frugt. Undgå hvidt brød og andre hvide madvarer.

  Dyrk motion!

  Sørg for at fokusere på din livsstilsændring frem for, hvor mange kilo du smider og hvor hurtigt det går. Sund og nærende kost og daglig motion er i bund og grund de bærende elementer i et sundt og stabilt vægttab!

  Men ting tager tid, så drop drømmen om at bliv slank nu og her. Nyd i stedet for dit liv og de sunde mad opskrifter.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer