close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Grøn Te og Vægttab hører sammen

  Grøn te – et rent vidunder

  Grøn te vægttab – er det virkelig muligt? Hertil må svaret lyde, JA, det er muligt. Grøn te er faktisk et sandt vidunder og har i tusinde år været kendt for sin helbredende effekt. Faktisk er grøn te er ældgammelt lægemiddel, der blev brugt til at kurere forskellige sygdomme og lidelser.
  For flere tusinde år siden skrev munke og læger om tebladenes eventyrlige virkning.
  Men disse fantastiske teblade er lige så interessante i dag, som de var dengang for tusinde år tilbage. Der findes i dag mange studier og undersøgelser, der alle viser, hvilket vidunder grøn te er. Undersøgelserne konkluderer, at denne te har helbredende virkning og kan forebygge alvorlige sygdomme, f.eks. kræft og hjerte-kar-sygdomme.

  Men teen kan meget mere end at virke sygdomsforebyggende. Den kan som tidligere nævnt også være behjælpelig, hvis man ønsker at tabe sig, eller blot gøre noget exceptionelt godt for sit udseende. Grøn te har en foryngende effekt – Se blot på japanerne, de lever længe og holder det ungdommelige udseende ved lige i flere årtier, i forhold til os.

  Grøn te vægttab – hvordan virker det?

  Forskning viser, at grøn te vægttab er muligt – Grøn te øger nemlig din forbrænding. Inden træning skal du drikke en kop grøn te, som så sætter din forbrænding endnu bedre i gang. Den grønne te øger nemlig kroppens evne til at forbrænde fedt, hurtigere.

  At drikke te og samtidigt tabe sig – det må da være et drømmescenarie for de fleste, hvad enten man er på slankekur, eller ej.

  Grøn te vægttab – Den grønne te indeholder koffein. Nu kunne man meget vel gå hen og tro, at det er derfor den virker slankende, men det er ikke den fulde sandhed, langt fra.
  Disse vidunderlige teblade indeholder også nogle naturlige plantestoffer, der kaldes catechiner.

  Hvad er det så lige, at disse mystiske catechiner gør? – De hæmmer simpelthen de enzymer, som spalter fedtstofferne i tarmen og derefter sørger for, at fedtstofferne kommer ud i kroppens celler og blod. Catechinerne går ind og forhindrer denne spaltning, således, at spaltningen i stedet for foregår i tarmen og udskilles derigennem. Resultatet af denne proces er, at fedtstofferne tilbageholdes, så de ikke sætter sig på dine sideben. Se det må siges at være fuldstændig fantastisk!

  Grøn te vægttab – grøn te vs. slankepiller uden recept/med recept og slankemidler

  Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at hverken grøn te, eller slankepiller og andre slankemidler, kan bruges alene i kampen mod de ekstra kilo. De kan udelukkende kun bruges som supplement til en ellers fornuftig og sund kost og motion.
  En slanke madplan, grøn te inden træning og selvfølgelig en god omgang daglig motion, kan gøre underværker for dig, der ønsker at tabe sig.

  Den rette indstilling, vilje, motion, opskrifter på sund mad og selvfølgelig en lækker grøn te i skabet… grøn te vægttab er muligt, også for dig!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer