close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Hypnose Og Vægttab

  Et hypnose vægttab kan være løsningen for dig der ikke tidligere har haft den store succes med diverse slankekure.

  En hypnose behandling med henblik på vægttab er terapi for sjælen, hvorunder vi arbejder med dine følelser omkring dig selv, og finder ind til den situation hvor du ubevidst har skabt et behov for at beskytte dig selv og dine følelser.
  Dit sind har derefter beskyttet dig med et lag der gør dig mindre sårbar. Dette lag er dit overskydende fedt.

  Ok så firkantet kan man nu heller ikke sige det, for der er selvfølgelig en masse faktorer der spiller ind, men hvis du følger ånden i det skrevne kan man sige at din underbevidsthed har støttet dig i at skabe de negative vaner der gør at du tager på.
  Man kan også sige at sindet jo er indrettet til at beskytte os, og hvis det oplever større sikkerhed og mere ro ved at spise, så forstærker det den trang der er til at ”trøstespise” og det gør det bestemt ikke nemmere hverken at gennemføre ellers vedligeholde en slankekur.

  Med En Hypnose Vægttab Behandling Øger Du Din Chance For Succes

  Hvis man skal bryde et mønster er det almindelig viden at den letteste vej til at bryde en vane er at erstatte den med en anden. Det gør du ved eksempelvis hver gang du er i gang med den gamle vane, stopper du dig selv, og foretager straks den handling der skal være din nye vane.
  Den generelle overbevisning omkring den teknik er at gør man det konsistent i 30 dage har man erstattet den gamle vane med den nye.

  Det kan dog være endog meget svært at holde fast i, endsige opdage hver gang man gør det forkerte, da det jo netop er en indgroet vane er det jo ikke noget man overvejer, eller gør fuldt bevidst. Hvis man gjorde ville det jo ikke være svært at stoppe vel?
  Men sætter man en masse energi ind på det, vil man i løbet af kort tid blive mere opmærksom på uvanen, og derved letter kunne arbejde med sig selv på det punkt.

  I hypnose vægttab behandlingen arbejder man direkte med din underbevidsthed, og i det omfang du selv medvirker til at skabe positive følelser omkring den nye vane, samt negative omkring den gamle, bliver det pludselig nemt og flydende at holde fast i den nye vane.

  Derfor vil jeg helt klart anbefale dig at seriøst overveje en hypnose vægttab behandling så du kan komme af med både kilo og uhensigtsmæssige vaner på den letteste måde.


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer