close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Hurtigt Vægttab

  For at opnå et hurtigt vægttab er det vigtigt at have styr på hvilke fødevarer du indtager. Denne artikel omhandler fødevarer og hvordan du bør bruge dem i din kost, men den er en del af en længere artikel og jeg vil anbefale dig at du starter med at læse artiklen effektiv slankekur og følger linket i bunden af siden videre så får du hele den viden du behøver for at opnå et hurtigt vægttab.

  Spis Grønt

  Igen fokuserer vi på kalorierne, og her ved vi at langt de fleste grøntsager indeholder få kalorier og er generelt sunde for systemet, så lidt populært sagt kan man sige at vegetarer er på en evigt effektiv slankekur.

  Derudover indeholder grøntsager livsvigtige vitaminer i store mængder, samt fylder godt i mavesækken uden at være fedende.

  Den sundeste og bedste måde at spise grøntsager på er uanset om du er på kur eller ej, at spise rå grøntsager. Den rå grøntsag indeholder rigtigt mange gode vitaminer og er som oftest meget vandholdig, og som vi ved er vand godt for kroppen.

  Når du koger grøntsagerne forsvinder de meste af væsken i grønten, og med den forsvinder også en stor del af vitaminerne.
  Spiser du dem med tilbehør i form af dressing, skal du vide at de fleste dressinger indeholder større mængder fedt, også dem der hedder light er fedende, bare mindre fedende end de almindelige.

  Det er selvfølgelig godt hvis du kan variere det og få lidt af de fleste typer grønt, men det vigtigste hvis du skal kunne holde fast i din kur er at du kan lide de grøntsager du spiser, så varier det indenfor hvad du kan lide, så er du godt hjulpet.

  Hvis jeg skal komme med en huskeregel i forhold til hvilke grøntsager du har bedst af, ville det være at gå efter de grønne, de indeholder som hovedregel mest vand, og færrest kalorier. Og spiser du dem rå, så er du tæt på at gøre det optimalt.

  Frisk Frugt Er Sundt – Men Alt Med Måde

  Frugt er sundt og lavere i kalorieindhold end mange andre fødevarer, og for mange kan de være gode til at dække deres behov for sukker og sødt.

  Tørret frugt, bananer og nødder, ja såmænd også ting som figner og dadler er meget fedtholdige, og ikke den type frugt du bør foretrække hvis du ønsker at det skal være en effektiv slankekur.

  Bærfrugter af den ikke søde slags indeholder mange kostfibre og få kalorier, og er rigtigt gode frugter, de søde af slagsen kan du også godt spise lidt som hygge, men vær opmærksom på at de kan indeholde flere kalorier end de ser ud til.

  Spis Magert Og Mindre Animalsk

  Til en sund og nærende kost hører også proteiner, men alt med måde og omtanke hvis du er på kur.

  Så når du skal have kød, så hold igen med det røde kød, og spis magert kød, en tommelfingerregel siger at jo lysere kød, jo magrere kød.

  I det hele taget bør du være mådeholdende med alt der er animalsk da det er fedende, og du behøver ikke bekymre dig så meget om at du skal have proteiner i din kost, for der er proteiner i stort set alt det grønne foder, så følger du disse råd er der ingen problemer på den kant.. Men hvis du har behov for at føle dig sikker på at du får rigeligt med protein er den bedste ikke fedende kilde til protein formentlig bælgfrugter såsom bønner og ærter.

  Og husk at jo mere din ernæring er rent vegetabilsk jo lettere og hurtigere går din slankekur.

  Mindre Salt Ansporer Hurtigt Vægttab

  Salt binder væsken til din krop, og bruger du meget salt kan det i sig selv betyde at du vejer et par kilo eller 3 mere end du behøver.

  Så spar så vidt muligt på saltet og du er allerede godt hjulpet. Salt er i øvrigt også ofte årsag til forhøjet blodtryk, som mange overvægtige kæmper med.

  Vægttab er ikke blot forbundet med din kost, det er et spørgsmål om livsstil, så bliv klogere på emnet hurtig slankekur her og bliv klædt fuldt på så du får lettere ved at opnå et vedvarende såvel som hurtigt vægttab.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer