close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Leder Kurser – Øg ledelsens kompetencer

  Lederkurser – Som leder er det nødvendigt at være parat, vågen og i konstant udvikling

  Der stilles i dag utrolig mange – og høje krav til en dygtig leder, disse kan til tider være svære at håndtere og leve op til. På et leder kursus kan du få den ekstra hjælp, du har brug for. På et kursus målrettet til nutidens ledelses kompetencer bliver man som leder rustet til dagligdagens mange udfordringer og forandringer.

  På disse kurser får man viden om en masse værktøjer og metoder, der skal gøre det nemmere at være en moderne leder. En moderne leder er nødt til at være i konstant udvikling, følge med tiden, virksomheden og ikke mindst medarbejderne. En dygtig leder skal både kunne lede, motivere og tage ansvar – Leder kurser hjælper dig til at blive en bedre leder.
  Der afholdes forskellige former for leder kurser rundt omkring i landet, fælles for de fleste er, at de skal gøre det nemmere og mindre problemfrit at fungerer som leder.

  Som leder kan man komme til at stå over for nogle store udfordringer, og der er derfor brug for dygtige ledere, som kan få virksomheden og dens medarbejdere på rette vej, lederen skal kunne inspirere og guide således at alle arbejder i samme retning. Leder kurser giver lederen eller den kommende leder hjælp og forståelse for sin rolle, og de værktøjer, der kan bruges hertil.

  På kurserne bliver man ofte sat i nogle kunstige situationer, der dog ligger så tæt på virkeligheden som muligt. Meningen med disse rollespil er at styrke den enkelte leder, afprøve hans/hendes meninger og lignende i visse situationer. Efter rollespillene skal situationerne afprøves i den virkelige verden.

  Leder uddannelser som disse er enormt populære, da de styrker og forbedrer en dygtig leder, eller en kommende leder. Der findes også specialiserede uddannelser, der er specifikt henvendt til en speciel branche.

  Assertionstræning på Lederkurser

  Mange af disse kurser i ledelse anvender assertionstræning. Meningen med assertionstræning er at styrke klientens selvtillid, og evne til at kommunikere direkte og effektivt. Det er en psykologisk behandlingsmetode, der skal styrke klientens selvtillid og sociale færdigheder.

  Assertionstræning er meget relevant, når det kommer til ledelse – En dygtig og vellidt leder er også nødt til at have en god portion selvtillid og gode sociale egenskaber. En leder, der tvivler på sig selv, kan heller ikke forvente, at andre skal stole på ham/hende, og som virksomhedens ansigt udadtil er man nødt til at kunne færdes socialt blandt andre mennesker og de ansatte.
  Kurserne giver nye værktøjer og inspiration både til den erfarne leder, der ønsker nye og spændende metoder til at gribe sin stilling an på, og til den nye leder, der har brug for et skub i den rigtige retning .

  Leder kurser er for den åbne og moderne leder, der ved, at det er nødvendigt at følge med tiden for at (for)blive en god og vellidt leder – En leder, der både kan tage ansvar og lede, men som samtidigt også kan snakke med sine medarbejdere i øjenhøjde.


  Emner: Ledelse Business | No Comments »

  Kommentarer