close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Ledelsesudvikling – Bliv en bedre leder

  Udvikling af virksomhedens ledelse

  Ledelsesudvikling handler om at ruste ledelsen til nye forandringer. Det handler om, at ledelsen skal evne at tage hånd om sine medarbejdere og i fællesskab gå fremtidens mange udfordringer og forandringer i møde. Det handler om at finde frem til kernen, kernen af ledelsen – finde den enkeltes mod og lyst og fremme disse, således, at de styrker både det enkelte individ, resten af ledelsen og alle medarbejderne.

  Ledelses udvikling tager hånd om alle de ledelsesmæssige opgaver, der farver hverdagen. Det handler om forstærkelse, styring, værdiledelse, konflikthåndtering, forandringsledelse, det personlige lederskab, forholdet mellem ledelse og ansatte.
  Ja, listen over forventninger, kompetencer, ledelsesopgaver og krav er meget lang. Derfor er der som regel også steder i alle virksomheder, hvor professionel ledelsesudvikling kan gå ind og være en god hjælp.

  Det handler om at udvikle de kommunikative kompetencer, det handler om at skabe værdi og kultur på et plan, hvor alle kan være med. Det er et projekt, et samarbejde, der kræver mere end blot ledelsen – alle aktører er vigtige her, din lederkollega, din egen chef, dine ansatte og dine kunder.

  Få en effektiv og indbringende virksomhed

  En god ledelse er yderst vigtigt for en sund og effektiv virksomhed. Er der usikkerhed i ledelsen fører det også til usikkerhed i resten af virksomheden.

  Et positivt arbejdsmiljø er vigtigt, men hvis ikke samspillet imellem ledelsen og de ansatte fungerer, vil det smitte af på arbejdsmiljøet, og konsekvensen af dette er, at arbejdspladsen og hverdagen bliver præget af dårlig stemning, usikkerhed og uklarhed.

  Det er især ledelsen, der skal kunne håndtere diverse forandringsprocesser – Hvis ikke lederne kan styre det, hvordan skal jeres medarbejdere så kunne?!

  En god ledelse formår at gå nye forandringer og tiltag i møde med holdninger, gennemslagskraft og empati, sammen med deres medarbejdere. En god ledelse er guld værd og kan resultere i et endnu bedre arbejdsmiljø.

  Lederudvikling går ud på at finde frem til den enkelte leders ledelsesprofil, kompetencer (nye såvel som gamle) og adfærdsformer. Denne udviklingsform henvender sig til alle ledere – Alle kan altså have gavn af den og blive en dygtigere leder.

  Ledelsesudvikling – Spring ud i det…

  Hvorfor vente – og hvad venter du egentlig på? Det er bare at springe ud i det, det er jo ikke fordi, at du har noget at miste, men til gengæld har du en hel del at vinde. På internettet kan du læse meget mere om udvikling af din virksomheds ledere, og finde frem til flere forskellige coaching – virksomheder, der tilbyder at hjælpe jeres arbejdsplads med at få en bedre ledelse.


  Emner: Ledelse Business | No Comments »

  Kommentarer