close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Kurser i Kommunikation

  Kurser i kommunikation giver Personlig Udvikling

  Det at kunne kommunikere godt er ikke kun det at samtale, selvom der findes rigtigt mange gode samtaleteknikker der kan hjælpe dig til at forbedre din kommunikation til at du udtrykker dig klart og tydeligt og bliver forstået. Særligt kan det at blive god til mundtlig kommunikation være et middel til personlig udvikling, da det at kunne skabe respekt omkring din egen person kan ændre dit syn både på dig selv og på din omverden.

  Kurser i kommunikation kan være skriftlige

  Det at kommunikere er dog også skriftlig kommunikation, og det at kunne begå sig fornuftigt på skrift kan betyde meget under de rette omstændigheder, og have stort set ingen betydningen hvis situationen ikke er til det.
  Et kursus i skriftlig kommunikation kan hjælpe dig meget i denne tid hvor vi kommunikerer meget mere over internettet i form af e-mail, eller måske du har en blog som du gerne vil have mange mennesker til at læse, og det resultat opnår du kun hvis du kan kommunikere ordentligt, hvilket du ville kunne forbedre på et kursus i skriftlig kommunikation.

  Kurser i kommunikation gør dig bedre til at kommunikere

  Hvis der er en ting jeg har lært igennem mit liv, når det drejer sig om at blive bedre til et eller andet, hvad som helst faktisk, så er det at man øver sig, træner eller hvad du nu vil kalde det, men vejen til at blive dygtig, eller bare bedre til noget som helst, inklusiv kommunikation er øvelse og gentagelse.
  Så derfor kan jeg sige med sikkerhed at stort set ethvert (veltilrettelagt) kursus i kommunikation vil gøre dig bedre til at kommunikere, hvad enten det er skriftligt eller mundtligt.

  Bliv hørt bedre efter et kursus i kommunikation

  På de fleste kurser i kommunikation lærer man indtil mange værktøjer der lærer en at tale med den overbevisning og effektivitet der gør at man kan trænge igennem med sine budskaber, og nå sine modtagere med langt større gennemslagskraft end får kurset.
  Et af de mest effektive former for kommunikation kurser du kan deltage i, er efter min ydmyge mening assertiv kommunikation, og at træne sådan at du kan kommunikere assertivt kan ikke alene gøre dig bedre til at kommunikere tydeligt, men også give en stor mængde personlig udvikling som en bonus.

  At deltage i assertionstræning vil simpelthen være et af de bedste kurser i kommunikation du kan finde, i mine år som fodbolddommer ville jeg eksempelvis ikke have klaret mig særligt godt, hvis ikke det havde været for assertionstræning, som gjorde mig i stand til at stå fast selvom jeg ind imellem var ude i et uvejr på fodboldbanen.
  Jeg lærte også meget om at tackle mennesker med assertiv kommunikation, og jeg kan kun anbefale på det varmeste at du undersøger assertion hvis du er oprigtigt omkring kurser i kommunikation.


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer