close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Røgfri med Hypnose

  Bliv røgfri med hypnose – det virker!

  Det bedste ved at vælge at blive røgfri med hypnose er at det rent faktisk virker, og det udelukkende fordi du ønsker det, samt med lidt kvalificeret hjælp fra en hypnotisør.

  Det hele handler om at din underbevidsthed har lært at ryge, igennem en masse gentagelser, og en masse følelser du mere eller mindre ubevidst har sat sammen med det at ryge.

  For at du kan blive røgfri, skal dit ubevidste sind lære at være røgfri, og ligefrem foretrække at du gennemfører et rygestop, frem for at du fortsætter sim hidtil med at være ryger.
  Det kan man reelt opnå på flere måder, hvoraf nogle er sværere end andre. Du kan gentagne gange over minimum en måned holde fast i at du synes det er ulækkert at ryge, og hode dig væk fra al rygning, og samtidigt sende signaler til dig selv at du synes at det er ulækkert.

  Med tiden, vil du kunne reprogrammere dit ubevidste sind til at forstå at du er ikke ryger. Det skal dog siges at vejen kan være lang, for det tager tid for en vane at sætte sig fast ad den vej, men det er bestemt en mulighed, hvis du samtidigt kan modstå dine rygestop abstinenser.

  En anden vej, kunne være at du i samarbejde med en hypnotisør du føler dig tryg ved, og som du føler dig sikker på er ude efter dit bedste, kunne arbejde med at blive røgfri med hypnose.
  Det at blive røgfri behøver nemlig ikke at være en kamp, for det kan rent faktisk gøres til en befrielse i stedet hvis du virkelig ønsker at blive røgfri og er motiveret til at gøre det arbejde hypnotisøren beder dig om.

  Det er nemt at blive røgfri med hypnose

  Det er ikke spor svært det arbejde du selv skal gøre, for du skal bare følge hypnotisørens instruktioner, og svare på hans spørgsmål før, under og efter behandlingen, så er der nærmest 100% garanti for at du bagefter er en lykkelig røgfri ikke ryger.
  Det kan jeg sige med så stor sikkerhed fordi, jeg som hypnotisør og terapeut ved en hel del om hvordan sindet fungerer, og hvis du gør som instrueret og i arbejder hen imod den rygeafvænning som noget du virkelig er motiveret for at opnå, så vil dit sind arbejde med dig, og ikke imod dig, som det ville gøre hvis du ikke var i trance.

  Så, vær ærlig i forsamtalen, følg hypnotisørens instruktioner, find din motivation til at blive røgfri, og forvent at det vil være let at blive røgfri, og det er det resultat du vil få.
  Sværere er rygeafvænning med hypnose ikke.

  Links til rygestop hypnose herunder

  Hypnotisør KBHHypnotisør FredericiaHypnotisører på Fyn


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer