close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Hypnose – Coaching – HypnoseCoaching

  Hypnose coaching er et begreb der forekommer oftere og oftere rundt omkring på nettet, i hvert fald i de kredse jeg bevæger mig i når jeg surfer rundt og samler informationer.

  Sådan som jeg ser det beskrevet er der 2 måder folk benytter hypnose sammen med coaching, og det er vel egentlig op til den enkelte hypnose coach hvilken af metoderne de anvender, hvis ikke dem begge.

  Coaching Hypnose

  Når jeg skriver hypnose coaching benyttes på 2 måder bunder det i at man kan benytte det ved at arbejde med dagens emne, og på helt normal vis gennemføre en coaching session med klienten hvor man sammen bliver enige om de mål klienten sætter for sig selv inden næste møde.

  Det der så sker efterfølgende er at klienten ved hjælp af hypnose får inkorporeret den nye viden om dig selv ved hjælp af en dyb trance.
  Derved opnår man at man kan bruge hypnosen til at forstærke resultatet af coachingen.

  Hypnose Coaching

  Den anden måde er at du først bliver bragt i dyb trance af hypnotisøren og derefter gennemføres en normal coaching session imens du stadig er i trance, for derved at kunne benytte de svar der virkeligt er sande for dig, og dem der kommer fra dybt nede i dine overbevisninger, og dit ubevidste sind, eller underbevidsthed om du vil.

  Når man bliver hypnotiseret og går i trance, sætter man den kritiske del af dit sind lidt til en side populært sagt, og derved opnår man at dine bevidste tanker ikke spiller ind og evt. forplumrer dine svar i forbindelse med coachingen.
  Nogen vil sikkert opleve at dette kunne være et problem, fordi de fleste mennesker tror at man ikke kan huske hvad der sker når man er hypnotiseret, hvilket er en misforståelse skabt af diverse mediers tolkning af hypnose.

  Hypnose-Cocching er altså coaching der forgår i en trancetilstand!
  Coaching hypnose er hypnose der foregår efter en coaching session!

  Hvilken Coaching Form Er Så Den Bedste?

  Hvorvidt den ene er bedre end den anden må i grunden være en smagssag, men uden at have arbejdet på den vis og med de forbehold det giver, vil jeg mene at hypnose-coaching faktisk kunne være en rigtigt effektiv coaching form hvis udført af en dygtig hypnose coach.

  Til sidst vil jeg blot runde af med at gøre dig opmærksom på at hvad enten du bruger hypnose coaching, det omvendte, lifecoaching eller blot den almindelige coaching der undervises i på de fleste coach uddannelser er det et meget stærkt værktøj, og viden om de barrierer du ubevidst sætter for dig selv er nærmest uvurderlige.

  Så min vurdering er at al coaching er kommet for at blive hængende i rigtigt lang tid, også hypnose coaching.


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer