close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • Nlp Bøger

  Hvilke nlp bøger bør du eje? Hvilken nlp bog er den bedste?

  Det er svært endegyldigt at svare på disse spørgsmål, for selvom jeg personligt har en mening, så er det jo ikke nødvendigvis den rette for dig. Den bedste nlp bog jeg nogensinde har læst er ”Brug din Hjerne – Til en Forandring” som er skrevet af en af NLP´s to grundlæggere, nemlig Richard Bandler. Det er den nlp bog der til dato har rykket mest ved min personlige udvikling.

  Af andre nlp bøger er der så mange at jeg ikke rigtigt kan sige hvilke der er de bedste, eftersom jeg simpelthen ikke har kunnet overkomme at læse dem alle sammen, men længere nede er en liste over NLP-bøger jeg selv har syntes om, og en enkelt som er anbefalet mig, men som jeg ikke har nået at læse endnu.

  NLP er en forkortelse for Neuro Linguistisk Programmering, og handler om hvordan du ”programmerer” dig selv til at foretage forandringer på et ubevidst plan. NLP er nært forbundet til hypnose, simpelthen fordi mange af nlp´s teknikker er baseret på de samme talemønstre, og afslapningsteknikker der gør hypnose så effektivt.

  NLP bøger bør være en god ressource til at udforske dig selv, dine tanker og følelser, og give dig redskaber til selv at arbejde med de forandringer du måtte ønske at skabe. Gode nlp bøger bør også udfordre og inspirere dig til at skabe forandringer der vil gøre dig gladere og og forhåbentlig få dig til at føle dig mere som et helt og vefungerende menneske.

  NLP bøger vil ofte omhandle målsætning, og i lighed med coachingen vil np kunne hjælpe dig til at blive bedre til at opnå dine målsætninger. Mange øvelser i NLP er baseret på at du forestiller dig hvordan det vil føles allerede at have nået dit mål, og når du først har identificeret den følelse, ved dit sind hvad det er det skal gå efter som resultat.

  Det jeg personligt synes er bedst ved nlp bøger er at du hele tiden udvikler dig hvis du læser den type bøger, det kan også være hypnose bøger, bøger om coaching og lignende, pointen er at det handler om at skabe forandringer i det ubevidste sind sådan at forandring sker let og ubesværet for den enkelte.

  Herunder er eksemplerne på gode NLP bøger jeg personligt kan anbefale.

   

  Brug Din Hjerne - Den bedste NLP bog nogensinde skrevet En klassiker af min favorit Anthony Robbins NLP bogen der hjælper dig med at ændre dine hæmmende overbevisninger Rigtigt god NLP bog - efterfølger til En fremragende NLP grundbog

  Og til sidst nogle links til gode soder omhandlende NLP

  Engelsk Wiki om NLPMit eget indlæg pm NLP Terapi – At leve livet om NLPTag en NLP Uddannelse


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer