close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Rygestop
 • Ryg Mindre, og få et Bedre Helbred uden Rygestop

  Her vil jeg give dig et par af mine bedste tips til nemt at ryge mindre.

  Selv om du ikke mener at du vil være i stand til at stoppe med at ryge, måske fordi du mener at du har en svag viljestyrke, inderst inde ikke rigtigt ønsker det, eller noget helt tredje kan du stadig lægge en personlig strategi som vil forbedre dit helbred.

  Hvis du eksempelvis ryger ca. 20 cigaretter om dagen, er det forholdsvis let at nedsætte denne mængde til det halve eller endnu mindre.

  Ryg aldrig indendørs: et rygestop alternativ

  Alternativt til et fuldkomment rygestop kan du beslutte med dig selv at du ikke ryger indendørs. Den beslutning alene vil nemt kunne betyde at du sænker dit forbrug med op til 50%, alene fordi det er mere besværligt at skulle stoppe hvad man er i gang med, og gå udenfor end det er bare at tænde en smøg.

  En anden beslutning kunne være at når du ryger må du ikke foretage dig andet. Denne strategi kan rent faktisk gøre rygning til noget der keder dig, og i sidste ende motivere til et decideret rygestop.

  Mange mennesker vil tænke at andre tænker man er åndssvag når man rejser sig for at gå udendørs for at stå mutters alene og ryge en smøg.

  Og hvis det bekymrer dig skal du overveje hvad der er vigtigst for dig, hvad andre mennesker tænker om dig, eller hvorvidt du lever adskillige år længere end du har udsigt til uden denne ændring?

  Selv er jeg ikke i tvivl, jeg bekymrer mig ikke om hvad naboen tænker, gør eller ejer. Det eneste der har min interesse er mig selv og min familie, så længe vi har det godt er jeg tilfreds.

  Jeg er godt klar over at dette så absolut ikke er normen, men jeg har lært mig selv ikke at bekymre mig om de ting jeg alligevel ikke kan ændre, samt at fokusere på de ting der bidrager med noget positivt til mit liv, og skride let henover det negative.

  Du skulle prøve at arbejde med sådan en tankegang, det giver utroligt stor indre ro og balance, men det er altså ikke særligt nemt, især ikke i starten hvor man let falder tilbage i gamle vaner.

  Men tilbage til rygning og helbred, det at du nedsætter din rygning til under måske 10 cigaretter pr. dag, vil i sig selv nedsætte skaderne på dit helbred med mere end de 50% du ryger mindre.

  Det er sådan fordi kroppen i sig selv kan udrense en hel del af de potentielt skadelige stoffer vi indtager, men des mere ”gift” vi indtager, jo mere vil det ophobe sig i systemet simpelthen fordi der er en grænse for hvor hurtigt kroppen kan nedbryde og udskille det.

  Prøv selv at overveje hvad du kunne gøre for at komme til at ryge færre vanecigaretter og fortæl endelig os andre om dine ideer i kommentarerne herunder.

 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer