close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Neglebidning – en dårlig vane

  Neglebidning er en trist og dårlig vane, der berører rigtig mange mennesker – deres selvfølelse er ofte lav og følelsen af skamfuldhed og irritation over ringe selvkontrol, er meget hyppig.

  At bide negle er for de fleste meget pinligt og skamfuldt, hvilket fører til, at neglebidere ofte skjuler deres hænder og de skammer sig over, at de bare ikke kan lade være med at bide negle. Der er mange mennesker, der har denne triste last. De er trætte og ulykkelige over, at de altid er nødsaget til at skjule deres hænder – de ønsker at stoppe deres neglebidning.

  Ja, neglebidning er en skidt vane, men heldigvis kan der gøres noget ved den…

  Der er heldigvis gode råd at hente til dig, der ønsker at stoppe med at bide negle. De fleste kender godt ”Go’ negl”, der er en slags neglelak med en virkelig forfærdelig smag. Denne rædselsfulde smag gør det nærmest umuligt at bide i neglene, men for nogle lykkes det alligevel. Der er også mange, der forsøger sig med at få sat kunstige negle på, hvilket selvfølgelig virker for nogle neglebidere.

  Hypnose

  Men der findes faktisk også en fantastisk metode, som mange mennesker ikke kender til – Hypnose kan afhjælpe dig med din trang til at bide negle, så du igen kan vise dine smukke hænder frem og være stolt af dem.

  Hypnose virker nænsomt og effektivt og går ind og formindsker din trang til neglebidning. I mange situationer har hypnosen virket så effektivt, at den fuldstændig har nedbrudt trangen til at bide negle. Med hypnose går man ind og genfinder din viljestyrke, selvværd og motivation – dette er nogle af de vigtigste grundsten for en sund psyke, en sund psyke, der kan modstå fristelsen og trangen til at bide negle. Den sunde psyke finder bestemt ikke længere neglebidning interessant, der er nemlig meget andet her i livet, der er langt bedre.

  Ligesom hypnose er særdeles effektiv hos folk, der ønsker et rygestop for alvor, er denne metode altså også meget anbefalingsværdig, når det kommer til dig, der ønsker at lade dine negle blive siddende der, hvor de hører til.

  Hvis du ønsker mere viden om hypnose så klik her og du finder min side dedikeret til emner som hypnose, selvhypnose og personlig udvikling iblandt andre ting der har med dig og dit indre univers at gøre.

  Konfronter din fortid og stop med at bide negle

  Grunden til, at du bider negle kan meget vel ligge og gemme sig i din underbevidsthed – en oplevelse eller lignende i din fortid kan være årsagen til, at du dag for dag bider din negle kortere og grimmere, men med hypnose er det muligt at grave årsagen frem, så du bliver den bevidst og dermed kan slippe den og din trang til at bide negle.

  Stop din neglebidning med dette hypnose program.

  Neglebidning kan blive en del af din fortid, men det kræver, at du vælger at gøre noget aktivt for det!


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer