close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Gennemslagskraft

  Få større gennemslagskraft Hvis du har svært ved at blive hørt?

  Mange har det sådan at de er ude i en forsamling og ikke rigtigt føler at de får kommunikeret hvad de mener, og ikke rigtigt bliver hørt. Med et kursus i personlig gennemslagskraft vil du træne netop det at blive bedre til at komme igennem med dine meninger, også i større forsamlinger.

  Via mentaltræning, og assertionstræning vil du lære at udtrykke dig med gennemslagskraft, uden at være overdominerende og ubehagelig. Du vil få redskaber til at trænge igennem med dine synspunkter uden at behøve at råbe, og derved udvikle en personlig adfærd som gør at folk gider at lytte til dig.
  Du vil helt sikkert lære en masse om følelser du sikkert ikke vidste, om følelsernes betydning i kommunikation, og få en bedre fornemmelse for hvornår man skal tale og hvornår det er bedre at lytte.

  Personlig gennemslagskraft er også teknik

  I løbet af et kursus hvor du skal udvikle gennemslagskraft er du også nødt til at gå lidt teknisk til værks, og du vil komme til at mestre en spørgeteknik, der ikke kun lærer dig at stille de rette spørgsmål, men også giver dig den meget værdifulde egenskab at kunne være en behagelig og aktiv lytter.
  Derudover vil du blive præsenteret for en mindre vifte af kommunikationsværktøjer der alle er designet til at du kan blive bedre til at kommunikere din mening ud.

  Gennemslagskraft er universelt brugbart

  Det at have god gennemslagskraft er ikke bare noget men har eller ikke har, det er i høj grad noget man udvikler, der er så nogle mennesker der naturligt har været igennem et liv hvor de har lært det tidligt. Vi vil alle sammen gerne høres, eller langt de fleste af os vil i hvert fald, og derfor er gennemslagskraft en evne du vil kunne få glæde af i et hvilket som helst miljø.
  Sælgeren vil kunne have glæde af gennemslagskraft. Det samme vil husmoderen, og pædagogen, og politimanden har decideret behov for at have gennemslagskraft. Men min pointe er at alle kan have brug for at trænge igennem med deres budskaber, og derfor er gennemslagskraft en universelt brugbar egenskab som de fleste gør klogt i at udvikle.
  Gennemsalgskraft er personlig udvikling på alle planer.

  Gennemslagskraften ligger også i kropssproget

  Det at have styr på sit kropssprog, så meget det nu kan lade sig gøre, er en stor del af det at have gennemslagskraft, for hvem hører og bemærker hende der sidder stille henne i hjørnet og er en undskyldning for sig selv? Nej vel, vi lytter til gengæld når hende der udstråler selvtillid og selvværd træder ind i rummet, og har hun en god holdning, og taler med en klar og sikker stemme, er der ingen tvivl om at vi lytter når hun taler.

  Nogle mennesker har naturligt mere gennemslagskraft på arbejdspladsen på grund af deres stilling i virksomheden, men på den anden side var de ikke nået til den stilling hvis de ikke havde en eller anden form for gennemslagskraft, for der er naturligvis stillinger der decideret kræver at man kan trænge igennem en forsamling og blive hørt.

  En sidste ting du skal vide er at når du lærer teknikker som assertiv kommunikation, spørgeteknikker og udøver mentaltræning, vil du gennemgå en udvikling som menneske, en udvikling der vil forandre dig på alle planer, men det gode er at det vil give dig et større virkeområde i dit liv, og det vil medvirke til at udvide din komfortzone sådan at du vil få langt flere positive muligheder i livet med større gennemslagskraft.


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer