close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • NLP Kursus – Lær kunsten at styre din hjerne

  Bliv en sand mester indenfor dit eget sind

  Nlp står for Neuro Lingvistisk Programmering, og handler om dit sind, hvordan du bruger dit sprog, og dine såkaldte ”mentale programmer”. På et nlp kursus lærer du at mestrer samarbejdet mellem dit ubevidste og bevidste sind. Du lærer at bruge din hjerne bevidst, så du får det største udbytte af dig selv og dit sind, når du ønsker at nå et mål – I og med, at du hver evig eneste dag sætter dig selv store og små mål, er et nlp kursus den perfekt måde for dig at tilegne dig nye evner og kompetencer på, så dine næste mål bliver endnu lettere at opnå.

  NLP træning er et ikke et kursus, der skal belærer dig om en eller anden form for psykologi – nærmere en personlig uddannelse, der skal sætte fokus på dig, dit sind og dit sprog – En manuel til din hjerne og bedre kommunikative evner.

  Nlp – Kunsten at kommunikere og få sine budskaber frem i dagens lys

  Ønsker du at komme langt og at folk skal lytte til dig? – Nlp giver dig det, du står og mangler for at blive en stor og mægtig taler.

  Du lærer hvordan du skal gribe alle dine skjulte talenter an, hvordan du mestrer alle de egenskaber og evner, som du render rundt og gemmer på – Hvordan bruger du dit sprog og dine ”mentale programmer”, når du skal kommunikere og have et vigtigt budskab frem, er noget af det, du lærer på et nlp kursus, eller via en nlp uddannelse.

  Hvem henvender det sig til?

  … Til dig, der ønsker at arbejde med personlig udvikling af dine egne evner og muligheder. Dig, der ønsker at udnytte alle dine sproglige og menneskelige kompetencer, som du ligger inde med. Dig, der har et budskab, der bare må frem. Dig, der vil noget her i livet – Du ønsker at opnå dine mål, store som små, og du ved, at det kan lade sig gøre. Et nlp kursus er både for ledere og medarbejder, der ønsker at blive bedre til at kommunikere. Hvis du mener, at du har meget mere at byde på, men blot mangler motivationen, metoderne og måden at vise det på, så er et nlp kursus måske vejen frem for dig?!

  Nlp er for dig, der har mod, lyst og vilje til at arbejde med dig selv, både på det ubevidste og det bevidste plan – Det lærer dig at forene hele dit sind, så du bliver bedre til at vise andre, hvad du har at byde på.

  Psykologhjælp er nødvendigvis ikke den eneste løsning – Et nlp kursus kan hjælpe dig til et bedre og mere tillidsfuldt samarbejde med dit eget indre!


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer