close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Slankemiddel

  Slankemiddel – et produkt af en kultur, der har taget overhånd?

  Drømmer du om at gå en slankere fremtid i møde? – Så er du i hvert fald ikke den eneste. Vi lever i dag i en kultur, der er præget af et forskruet vestligt ideal, der fortæller, ja nærmest beordrer folk til at se ud og opføre sig på en speciel måde. Den rigtige måde.
  Men hvor rigtig er den måde egentlig? Hvor rigtig er det ideal og, hvorfor er det, at vi alle sammen ihærdigt prøver på at efterligne og efterleve dette ideal?

  Men hvem er du?

  Og er dette ideal overhovedet værd at kopiere? Burde det i bund og grund ikke handle om, hvem du er? Hvad du står for, hvilke ønsker og drømme du har for dig, dit liv og dine nærmeste. Det vigtigste må da være, at du er tilfreds med, hvem du er – at du kan stå inde for, hvem du er. At du kan tage ansvar for de beslutninger du tager og de konsekvenser de må have.
  Hvis du ønsker at slanke dig, fordi moden dikterer, at du skal være åleslank. Fordi dine venner er det, fordi alle andre er det – Ja, så vil jeg mene, at dit slanke ønske kommer af de forkerte årsager.
  Ønsker du derimod at tabe dig, fordi du ser det som et led i din personlige udvikling. En proces du skal igennem for at blive til den person, du brændende ønsker at være – Ja, så vil jeg mene, at du gør det af de rigtige årsager.

  Spørgsmålet er så bare, hvordan du skal tabe dig. Hvilken vej, hvilke metoder, hvilke produkter matcher dig? Der findes et hav af muligheder, når man ønsker at tabe sig. Men den mest effektive er din indstilling. Din vilje. Et slankemiddel virker for de fleste som en oplagt mulighed, men hvorfor. Oftest fordi et slankemiddel lover øjeblikkelig virkning.
  Men at tabe sig tager tid og det kræver mere end blot et slankemiddel. Vidste du for eksempel godt, at næsten ingen slankemidler virker alene – Du skal være villig til at lægge din livsstil om. En sund kost og motion er de vigtigste ingredienser i et vægttab.

  Men et sundt og resultatgivende vægttab kan også sagtens hjælpes fremad med et slankemiddel. Du skal bare være opmærksom på, hvilke der er dét værd og hvilke, der ikke er.
  Der findes både de naturlige og de kemiske. Grøn te har i mange, mange år været kendt for dens slankende og helsende effekt. Er du mere til f.eks. slankepiller, er det meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvad de indeholder og lover. Undersøg altid enhver lille detalje nøje. På internettet kan du finde mange gode råd til at tabe sig – det kan du også hos din læge og en diætist.

  Det handler ikke blot om at blive slank i en fart, det handler også om hvordan du bliver det.

  Har du den rette indstilling – ønsker du brændende et sundere og slankere liv. Måske mere livskvalitet? Så gør noget ved det – og husk på, din vilje er stærkere end et slankemiddel!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer