close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Slankekur Med Hypnose – Slank Med Selvhypnose

  Slank med Hypnose, virker det?

  … Det er helt legitimt spørgsmål, da tanken om at man kan “tænke” sig til en slankekur kan være lidt fremmed… Men det er jo reelt det hypnose handler om, hvordan du tænker om dig selv.

  Det der virker er… Hypnose, eller Selvhypnose

  Der er blevet fremhævet mange måder du kan slanke dig på, der er mange diæter og slankekure at vælge imellem… Og hvilken slankekur er så den rigtige for dig?
  Det kan jeg jo ikke påstå at jeg ved alt om, men hvad jeg kan påstå er… Hvis du vælger at arbejde med slankehypnose, får du ikke bare slanket din krop, men også dit sind, du renser nemlig nogle af de tanker der netop lader dig tage på ud af sindet…

  Hvordan virker slank med selvhypnose?

  På et eller andet tidspunkt i dit liv, er der opstået en situation hvor du under stærk følelsesmæssig påvirkning har programmeret dit ubevidste sind til den overvægt du har i dag, hvad enten du synes om tanken eller ej, er det dig selv der har foretaget programmeringen.
  Dog har du ikke bevidst sat dig ned og besluttet at du vil være overvægtig, der kan være mange årsager til det.

  Årsager til din overvægt

  Din overvægt er opstået som følge af dine oplevelser, og de ting du har “besluttet” i dit ubevidste sind, et eksempel kunne være at du i hele din opvækst har været en smule hvalpefed, og er blevet mobbet med det, sådan at du ubevidst er blevet sikker på at du bare er fed.
  Hvis du går rundt med den dybe følelse at du er overvægtig, eller bare fed… Så kan dit ubevidste sind kun levere varen, og resultatet bliver at lige meget hvad du gør for at tabe dig, vil det ikke holde i det lange løb, medmindre du får ændret dine indre overbevisninger.

  Selvhypnose til at tabe sig, er blevet et meget populært valg.

  Mange mennesker er løbet ind i en endeløs række af stort set virkningsløse slankekure, og har vendt sig mod selvhypnose da de har opdaget at netop den måde kan hjælpe dem til at tabe sig.
  Med en smule forståelse af hypnose, og lidt planlægning kan du opnå ligeså gode resultater med selvhypnose som med hypnoseterapi, og nærmest gratis.

  Man sætter sig først et mål

  En af de første ting du skal gøre er at sætte dit mål for hvad du ønsker at opnå med selvhypnosen, hvad er dine selvhypnose forbedringsmål?
  For nogle vil det være at slippe fri af stress, overdreven bekymring, eller måske problemer med selvværdet, eller selvtilliden… For andre kan det være at slippe af med dårlige vaner, negative tanker eller en voldsom trang til sukker om aftenen.
  Den bedste fremgangsmåde er at nedskrive dine mål, og derfra beslutte hvordan du vil angribe problemet med selvhypnose. Der bliver omsat for adskillige millioner, måske milliarder på produkter til vægttab hvert eneste år, og mange mennesker får brugt store summer førend de finder ud af at de ikke får det resultat de ønsker…
  Selvhypnose til at tabe sig, koster ikke penge som udgangspunkt, og det virker hvis du er vedholdende og holder fast i dine øvelser.

  Du har adgang til alle universets ressourcer

  Før du starter med at bruge selvhypnose skal du bestemme dig for hvilke positive induktioner du vil påvirke dit sind med, og bestemme hvilket manuskript du vil gå frem efter. Du kan selv udvikle et manuskript, eller du kan købe en del rundt omkring på nettet, dem jeg kender er dog engelsksprogede, og du vil nok gøre dig bedst hvis du oversætter det til dansk inden du går i gang… Hos www.wendi.com kan du sikkert finde et egnet manuskript hvis du ikke selv ønsker at lave dit eget.

  Her er et eksempel på fremgangsmåden:

  1. Find et roligt sted i dit hjem, hvor du kan sidde/ligge behageligt, og hvor du er sikker på ikke at blive forstyrret.
  2. Find et punkt du let kan fokusere på, måske et søm i væggen, eller et hjørne…
  3. Gentag for dig selv at du føler dig træt, og at dine øjne bliver tunge, og når du er klar til det, så luk dine øjne…
  4. Tæl langsomt til 20 for dig selv, og forestil dig at du for hvert tal tager et skridt nedad en behagelig trappe, ned til et roligt sted.
  5. Når du er nede, så begynd langsomt at gentage dit forudøvede manuskript…
  6. Eks: Jeg er et smukt menneske der let vil ændre mine spisevaner, Mad og søde sager er færdige med at kontrollere mit liv, og min vægt. Fra og med nu vil jeg opleve denne trang som en indikation for at jeg har brug for vand eller motion. Prøv samtidigt at se dig selv slank og som du ønsker at du skal se ud, det understøtter hvad du siger til dig selv.
  7. Når du har gentaget dit manuskript for dig selv mindst 5 gange i et roligt tempo kan du vække dig selv, ved roligt at tælle fra 5 til 1, og fortælle dig at for hvert lavere tal vil du blive friskere og friskere, og ved 1 vil du åbne dine øjne og føle dig frisk og veludhvilet…

  Husk Øvelse gør mester

  Før du starter med at bruge selvhypnose skal du bestemme dig for hvilke positive induktioner du vil påvirke dit sind med, og bestemme hvilket manuskript du vil gå frem efter.
  Du kan selv udvikle et manuskript, eller du kan købe en del rundt omkring på nettet, dem jeg kender er dog engelsksprogede, og du vil nok gøre dig bedst hvis du oversætter det til dansk inden du går i gang…


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer