close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Spis Dig Slank

  Spis dig slank – Er det en reel mulighed?

  Det koncept at kunne spise sig slank forekommer formentlig for de fleste som utopi, og det rene bavl, men faktisk er det sådan at det er muligt at spise dig slank.

  Konceptet ”spis dig slank” handler ikke om at du bare kan grovæde uden tanke for konsekvenserne, det handler om at spise korrekt og i de rette mængder.

  Den rette sammensætning af kosten, den rette ernæring og naturligvis motion er en forudsætning for at du kan spise dig slank.

  Der er masser af viden om at kunne spise dig slank, og i blandt de ting man ved er at kroppen er en forbrændingsmotor, for nu at sige det lidt populært. Den viden kan benyttes til at holde din forbrænding i gang hele dagen, hvilket du kan gøre ved at spise ca. hver anden time, så her får frasen ”spis dig slank” virkelig mening.

  Det handler naturligvis om at spise moderat ca. hver anden time, for hvis du blot fylder i dig, ender du med at spise mere end kroppen kan forbrænde, og så er det skønne spildte kræfter.

  Spis dig slank – med den rette kostplan

  Det allerbedste du kan gøre er at få udarbejdet en slankekur kostplan der tager højde for at du skal spise mange små måltider i stedet for de traditionelle 3 store daglige måltider.

  Det handler om modet og lysten til at gennemføre en livsstilsændring, og en kostomlægning sådan at du fremover spiser sundere, oftere, og med mindre fedt og sukker i din kost.

  Spis dig slank kostråd

  En rettesnor i forhold til en kost du vil have rigtigt godt af, og som vil hjælpe dig med at tabe dig skal du også lige have med på vejen.

  Grøntsager – Der er ingen grænser for hvor mange grønsager du kan spise. Grøntsager er sunde, fyldt med vand og vitaminer, og rigtigt gode for dig. De fleste grøntsager er uden fedt, dog er der nogle såsom avocado der har en del fedt i sig. Men noget fedt skal du jo have, og her er vegetabilsk fedt så langt at foretrække i forhold til animalsk fedt.

  Kød – Kød er ikke lige så godt i forhold til spis dig slank stilen, men der er heldigvis forskel på kød, så skal du have kød så gå efter magert kød. Magert kød er kalkun og kylling, samt generelt hvidt kød.
  Dine måltider bør stadig overvejende bestå af førnævnte grøntsager, og så længe du spiser det med måde, og kun engang imellem, kan du også godt smugle lidt rødt kød ind i spis dig slank menuen.

  Det burde være logik for de fleste at de bør holde sig fuldkommen fra at spise slik i forbindelse med en hvilken som helst slankekur, og det gælder selvfølgelig også her. Som udgangspunkt bør du holde dig fra alle søde sager, inklusive sodavand.

  Drik rigeligt med vand, det har mange gavnlige virkninger, og kan desuden hjælpe med at skabe en øget mæthedsfølelse. Af andre væsker kan nævnes frugtjuice, grøntsagsjuice og te uden sukker. Skal du have noget sødt er det bedre at drikke en kop te sødet med honning, man siger også at grøn te er godt for stofskiftet, og det skal der nok være noget om, skade kan det i hvert fald ikke.

  Planlæg din kost og din dag, så du ikke pludselig finder dig selv i en situation hvor du er sulten og ikke har adgang til sund mad. Det er vigtigt at du fastholder den sunde linie, og det gør du bedst hvis du er ordentligt forberedt.

  Selvom du kan spise meget indenfor de rette områder, så vil jeg trods alt også anbefale at du spiser med måde, hellere flere små fornuftige og sunde måltider, end enkelte store ædegilder.

  Held og lykke med dit spis dig slank projekt, tro mig det er virkelig muligt at spise sig mæt mange gange om dagen og stadig tabe sig.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer