close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Rygestop
 • Endelig Ikke Ryger

  Rigtigt mange mennesker går rundt med en drøm om netop at kunne sige præcist den sætning til sig selv ”Endelig ikke ryger” og i tankerne er den sikkert efterfulgt af et Ahhhhh af den mest behagelige slags man kan tænke sig. Tobaksafvænning kan dog være en kritik sag, og rigtigt mange bliver drillet af deres eget sind, og ender med at opgive at stoppe med at ryge.

  Personligt kunne jeg ikke forestille mig ret meget jeg virkelig ville ønske højere for nogen som helst mennesker, for det at være ryger bliver efterhånden som tiden går, (og man begynder at føle sig som en slave af rygning) nærmest uudholdeligt.

  En af de ting der virkelig hjalp mig til endegyldigt at stoppe, og til at se på rygning i et helt andet lys end det der holdt mig fast i rygningens vold, er rygestop-bogen ”Endelig ikke ryger” af en nu afdød australier ved navn Allen Carr.

  Allen var ryger i rigtigt mange år, men stoppede nærmest ud af ingenting, og gik fra mere end 60 daglige cigaretter, til 0 (nul) fra den ene dag til den næste. Grunden til at han kunne lykkes med det, var blandt andet at han (som skrevet i bogen endelig ikke ryger)havde gjort op med sine tanker om rygning, og forstået at langt de fleste generelle overbevisninger folk har om rygning rent faktisk er usande.

  Det at dine overbevisninger er usande, er selvfølgelig en ret kontroversiel påstand, men jeg kan kun anbefale dig at læse rygestop bogen endelig ikke ryger, og så er jeg overbevist om at du vil forstå hvad det er jeg mener.
  Lad mig prøve at komme med et eksempel:
  De fleste der prøver at stoppe uden hjælpemidler (kold tyrker) oplever svære rygestop abstinenser. Men rent faktisk ved man ad videnskabelig vej, at de fysiske symptomer ved rygestop er stort set ikke eksisterende… Og hvordan hænger det så sammen når så mange mennesker fysisk oplever noget andet?

  Det er selvfølgelig forklaret i endelig ikke ryger bogen noget mere udførligt, men rent faktisk er det du oplever nogle lette afgiftningssymptomer som kommer fordi din krop går i gang med at udrense den gift som nikotin jo rent faktisk er. Disse afgiftningssymptomer er i sig selv ikke rigtigt noget der er værd at snakke om, men fordi du forventer svære abstinenser, og dybest frygter dem, så vokser de inde i vores hoveder, og ender med at blive svært kontrollerbare.

  Lad os lige hurtigt tage et overblik:

  Du synes at du slapper bedre af med en smøg.

  Fakta er at i det øjeblik du tager et hvæs, går din hjerterytme kraftigt i vejret, og din krop begynder at arbejde hårdt på at modarbejde nikotinens negative indvirken på fysikken. Så selvom du bilder dig selv ind at du slapper bedre af, handler det om at du har lært dig selv at nikotin i blodet er din normaltilstand, og derfor oplever du at når afgiftningssymptomerne (Nikotin abstinenserne) aftager kan du bedre slappe af.

  Kan du se hvordan dit sind rent faktisk snyder dig til fortsat at være ryger?

  Jeg håber at du kan se bare lidt af det, og at dette vil få dig til enten at læse ”endelig ikke ryger”, alternativt “endelig ikke ryger for kvinder” (ja, han har skrevet en version specielt for kvinder) eller at opsøge en eller anden form for rygestop hjælp. Alt er bedre end at du fortsætter med at ryge, ødelægger din krop, og mest af alt dine lunger.

  Du kan læse nogle anmeldelser af bogen her, og her snakker de om den i et forum.

 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer