close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Rygestop
 • Nikotin Produkt

  Hvad er et nikotin produkt?

  Et nikotin produkt er en form for nikotinerstatning, der har til formål at erstatte cigaretterne/tobakken, hvis man ønsker at stoppe med at ryge. Det kan nemlig være rigtig svært at stoppe med at ryge, fordi det er blevet en vane, en del af ens hverdag, både privat og socialt. Samtidigt har man også vænnet sin krop til nikotinen og det er her, at et nikotin produkt kan være behjælpeligt. Da du som ryger har vænnet din krop til nikotinen, har den svært ved at fungere uden, derfor opstår abstinenserne. Disse forskellige former for abstinenser kan gå hen og gøre dit rygestop yderst svært, hvilket gør, at rigtig mange falder i og vender tilbage til cigaretterne, men med et nikotin produkt kan du minimerer abstinenserne, eller helt undgå dem.

  Et nikotin produkt er ligesom cigaretten afhængighedsdannende

  Fælles for de mest kendte og anerkendte nikotin produkter er, at man ikke må lade dem gå ind og erstatte cigaretterne/tobakken fuldstændigt. Dette skal forstås således, at nikotin er afhængighedsdannende, også i form af et nikotin produkt og nikotin er ikke sundt for dig og din krop – Heller ikke selv om du får det i mindre doser via et nikotin produkt, derfor bør du stoppe med at anvende dit nikotin produkt efter en periode på max tre måneder – Dog må du ikke føle det som et stort pres. Føler du dig ikke klar til at droppe dit nikotin produkt efter de første tre måneder, bør du indstille dig på en nedtrapning, så du indenfor en måned har vænnet dig af med dit nikotin produkt.

  3 former for nikotinerstatningsprodukter:

  De mest typiske nikotinprodukter er; nikotin inhalator, nikotinplaster og nikotintyggegummi. Alle tre har det til fælles, at de afgiver en mindre dosis nikotin. I og med, at de ikke indeholder de mange andre farlige gift- og tilsætningsstoffer, som cigaretterne, er de både ”sundere” og ”bedre” for dig, din krop og dit helbred, hertil skal det selvfølgelig nævnes, at de indeholder nikotin, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for nogen, eller noget! – Et liv uden nikotin er klart at foretrække og langt sundere. Undersøgelser viser, at du kort efter dit rygestop allerede har formindsket risikoen for kræft og andre sygdomme, der har sine rødder i cigarettens farlige sammensætning.

  Bliv røg og nikotinfri!

  Drømmer du om et liv som ikke ryger? Så gå helhjertet ind i sagen – Kontakt din praktiserende læge. Han/hun kan vejlede og rådgive dig angående et rygestop. I samarbejde med din læge kan I finde ud af, hvordan du bedst kommer igennem selve processen, hvordan du bedst klarer den første tid efter stoppet, hvordan håndterer du abstinenserne og hvilken grad har du brug for et nikotinerstatningsprodukt.

  Skod smøgerne – et nikotin produkt kan hjælpe dig, når abstinenserne og trangen melder sig

 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer