close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Rygestop
 • Rygestop Vaner

  Det at være ryger, kommer med tiden til at fylde så meget i et menneskes verden, at det bliver en del af din identitet, og du ender med at forbinde en masse af dine vane handlinger til det at du ryger.

  Det er derfor vigtigt og væsentligt i forbindelse med et rygestop at du forbereder dig på hvad du skal foretage dig i stedet for når der opstår en situation du tidligere forbandt med at ryge.

  Rygestop vaner kan være mange ting

  Der er pause smøgerne, telefon smøgerne, kaffe smøgerne og efter mad smøgerne for nu blot at nævne de mest almindelige vane cigaretter du skal være opmærksom på, for det er her du finder en af de største risikofaktorer i forhold til at du fejler med rygestop.

  Den store fare ligger i at det alt sammen er situationer der forekommer hver dag, og i sagens natur er det ting du har gjort mange hundrede gange hvis du blot har røget i nogle år, og netop derfor er det også veletablerede vaner, og som de fleste ved så har vaner det med at antage deres eget liv og mere styre dig end omvendt.

  Jeg oplevede selv for rigtigt mange år siden at et af mine mange rygestopforsøg røg i vasken simpelthen fordi jeg uden at tænke over det, havde købt cigaretter fordi jeg var i en kiosk, og det gik først op for mig hvad jeg havde gjort da jeg blev lidt svimmel af at ryge den første smøg efter flere dage uden. Den vane at købe cigaretter det samme sted ofte, er nok til at du kan falde i, og føler du at du er i den risikogruppe, bår du nok overveje at omlægge rigtigt mange dagligdags handlinger for en tid.

  Du kunne eksempelvis gå et andet sted hen når du skal købe ind i kiosken, lade være med at sidde efter maden, en gå en tur i stedet, og modvirke den vægtøgning de fleste frygter ved at få lidt motion som en sidegevinst.
  Måske du skal vænne dig til at du i en periode går lidt rundt når du fører telefonsamtaler, eller måske skal du anskaffe dig en lille blok du kan dudle på for at holde dine hænder beskæftigede?

  Et andet problem de fleste oplever er at de falder i fordi deres rygestop abstinenser føles for voldsomme, og det der føles som konstante tanker omkring rygning bliver for meget for dig til at du kan overskue det.
  I de tilfælde kunne det måske være en ide at du kiggede på nogle nikotinprodukter, eller måske rygestop piller er løsningen for dig?

  For nogle mennesker er tanken om at skulle benytte piller for at stoppe med at ryge nærmest som at skyde gråspurve med kanoner, og i de tilfælde bør man nok overveje sådan noget som et rygestop plaster eller nikotintyggegummi som er lidt mindre drastiske metoder der dog giver rimelige resultater.

  For dig der helst ikke vil benytte kunstige hjælpemidler, og blot vil have nikotinen ud af kroppen hurtigst muligt og overvejer en kold tyrker, kunne en mere naturlig tilgang som ikke er helt så drastisk som den kolde tyrker være rygestop hypnose.

  Hypnose til rygestop virker hvis du selv virkelig ønsker det, for selvom de fleste oplever hypnose som noget hvor hypnotisøren har magten over dig er det helt forkert, det hele handler om din motivation, og hvor dybt og inderligt du vælger at tage imod de positive forslag du har planlagt med hypnotisøren at han skal foreslå dg inden i begyndte behandlingen.

 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer