close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Psykologhjælp

  Har du overvejet at få hjælp fra en psykolog?

  Virker livet tungt og deprimerende? Psykologhjælp kan være vejen frem

  Det er ingen hemmelighed, at livet vil byde på mange vanskeligheder, broer, der skal krydses, broer, der skal brændes, beslutninger, der skal tages og konsekvenser, der kan virke uoverskuelige og urimelige. Konsekvenser, resultater og oplevelser, der kan virke nedbrydende og uoverkommelige. At livet til tider kan være rigtig hårdt er ingen hemmelighed og det er heller ingen skam.

  Føler du dig hjælpeløs? Er du gået i stå og føles sin nuværende livssituation tung, trættende og grå? – Med den rette hjælp har du en enestående mulighed for at komme på rette spor igen.

  Når livet føles værst, kan det være meget svært at åbne sig for andre og lade dem få et indblik i ens hverdag, hvilket gør, at man hurtigt risikerer at isolere sig selv, hvilket på ingen måde er vejen frem. Ender man først med at isolere sig selv og sit liv, bliver kampen mod tristheden kun endnu længere og værre.

  Hvis du vælger at opsøge en psykolog, får du chancen for at møde et professionelt menneske, der bliver din fortrolige. Et menneske du kan åbne op over for, uden at blive mødt af forundring og negativitet. En psykologs hjælp giver dig muligheden for at blive hel igen. Du kan åbne op og lukke alle dine spøgelser ud af skabet uden at føle skam, eller pinlighed.

  Hvorfor søge psykologhjælp?

  Der er mange grunde til at søge psykologhjælp og der er ikke en grund, der er bedre og mere rigtig end den anden – Det vigtigste er, at du igennem samtalerne får nogle værktøjer og nogle muligheder, der gør, at du kan komme helskindet, tilfreds og lykkelig videre i dit liv.

  I visse situationer kan det være fint at snakke med venner og familie om sine problemer, men ofte sætter blufærdigheden og frygten for andres reaktioner ind, hvilket hindrer én i at åbne fuldstændigt op.
  Autoriserede psykologer har lange teoretiske uddannelser og en vis praktisk erfaring, som gør dem til oplagte personer at søge hjælp hos, når man er løbet ind i en krise, der stille og roligt svækker én og gør livet surt.

  Der er som sagt mange grunde til, at mennesker søger professionel hjælp hos en psykolog. Nogle søger hjælp, fordi de har oplevet noget voldsomt, der har præget deres følelser meget heftigt, f.eks. dødsfald, skilsmisser og sygdom. For andre kan det være forventningernes enorme glæde, der efterfølgende fører til psykiske problemer, f.eks. en fødsel, et nyt job eller uddannelse.

  Der findes altså ingen ”rigtig” årsag til at søge psykologhjælp eller fortrolighed hos en terapeut – Det vigtigste er, at man kommer lykkelig ud på den anden side!


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer