close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Behandling af Spiseforstyrrelser

  Behandling af spiseforstyrrelser – Der er et liv på den anden side

  Lider du af en spiseforstyrrelse, skal du være klar over, at muligheden for et sundere, skønnere og lykkeligere liv er der – det gælder bare om at gribe chancen og sige ja tak til behandling af spiseforstyrrelse.

  Jeg ved godt, at det under ingen omstændigheder er så simpelt og ligetil, som det lyder – At bære en spiseforstyrrelse er en lidelse, der slår dybe, dybe rødder i ens bevidsthed, sjæl og krop. Stærke rødder, der med tiden tager styringen over dit liv, og lader dig tilbage i et stort, sort hul, der kun bliver dybere og dybere.

  Men muligheden er der, muligheden for behandling af spiseforstyrrelse er der – bare det, at du har bevæget dig ind på denne side viser, at du er bevidst om din spiseforstyrrelse. Det viser, at du har overvejet at få professionel hjælp til at komme videre i livet – måske er du ikke helt klar endnu, men du har i det mindste tankerne det rette sted.

  Behandling af spiseforstyrrelse – tag kontakt!

  En spiseforstyrrelse, hvad enten det er anoreksi, bulimi eller overspisning, er en særdeles alvorlig sygdom, der kan medføre flere psykiske lidelser, f.eks. angst og depressioner. Spiseforstyrrelsen nedbryder dig, din krop og din psyke – derfor skal du søge hjælp. Det er et kæmpe skridt at tage, men det er dét værd, livet venter på dig.

  Henvend dig til en du stoler på, et menneske, der har din fulde tillid. Fortæl, hvordan du har det, fortæl, at du ønsker at få hjælp, så du kan vende tilbage til livet. Sammen kan I tage kontakt til din læge, der kan hjælpe dig videre i processen.

  Husk på, at selvom du måske føler dig misforstået og skamfuld, så er der heldigvis mennesker derude, der ved, at dette blot er indbildning. Du er mindst lige så meget værd som alle andre. Din selvopfattelse er helt forkert, men med den rigtige behandling, rådgivning, støtte og vilje, kan den ændres til det positive – lykken er skjult, men ikke forsvundet.

  Kender du en, der lider af spiseforstyrrelser?

  Det kan være vanvittigt hårdt at være vidne til, at ens kære lider en forfærdelig hverdag, og det kan være lige så svært at tage skridtet og skaffe dem den behandling, de behøver.

  På trods af det, bør du gøre noget, hvis en af dine kære lider af en spiseforstyrrelse – hvis ikke du gør det, er det måske slet ingen, der gør det, og hvor står I så?

  Behandling af spiseforstyrrelse – en spiseforstyrrelse skal behandles, gerne inden rødderne er blevet for mange og for kraftige!


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer