close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Parterapi

  Er der skræmmer i forholdet – oplev hvad par terapi kan gøre for jer

  Hvorfor parterapi?

  Er der slinger i valsen og er de ellers så smukke og duftende roser, pludselig visne og fyldte med torne – knirker det i parforholdet og føles det hele ikke længere så smukt og perfekt, som det var førhen – Med par terapi kan i redde alt det I har sammen og alt det, der kommer til jer i fremtiden.

  Hvis du/I ikke længere føler, at parforholdet er som det bør være, kan parterapi være en perfekt løsning for jer.
  Måske føler du ikke længere, at du forstår alt ved din partner, eller måske føler du dig misforstået. Med parterapi får I muligheden for at få løsnet op for alt det, der forhindrer Jer i af have det godt sammen.

  Der er masser af grunde til at gå i parterapi

  Der findes et hav af gode grunde til parterapi – Vigtigt er det dog, at I begge ønsker at få en lysere og bedre fremtid sammen. Det kan være, at I ikke længere formår at lytte til hinanden, eller måske er I pludselig blevet for ens, måske er I gledet fra hinanden og lignede. Endnu vigtigere er det, at der heldigvis også findes en masse fantastiske grunde til, at I ønsker at blive sammen og derfor søger hjælp via parterapi. Det er alle disse grunde, der gør, at I ønsker at få parterapi.

  Denne slags terapi, giver jer de værktøjer, I mangler i forholdet – værktøjer, der gør det muligt for jer igen at kommunikere rigtigt.
  En parterapeut hjælper jer med at komme frem med jeres budskaber, men også følelserne, der ligger bag budskabet – Det er nemlig ofte, at disse vigtige følelser ikke kommer frem sammen med budskabet. Men vores følelser er utrolig vigtigt, hvis parforholdet skal fungere.

  Det perfekte par går også i par terapi

  Ønsker du/I også at finde hemmeligheden bag et perfekt forhold, hvad er dét, de par, der har det godt sammen, gør – Og hvordan kan I gøre det samme? Med par terapi får I hjælp til at opnå det perfekte forhold. Find frem til alt det I elsker og begærer ved hinanden, lær igen at sætte pris på alle de små og skæve ting i forholdet op oplev hvor sødt livet er, når man har det godt med sig selv og hinanden. Kognitiv terapi og par terapi er en oplagt mulighed, hvis man ønsker at arbejde med sig selv og sit forhold.

  Sæt ind, før det er for sent – prøv at gå i parterapi

  Mange synes det er pinligt at søge hjælp, når forholdet knirker, men det er virkelig værd at prøve – Det er så ærgerligt blot at give op, når man ellers har muligheden for at redde alt det eventyrlige, man har sammen.

  Forbliv lykkelige sammen – Prøv parterapi


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer