close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Psykoterapi

  Hvorfor psykoterapi?

  Der kan være rigtig mange gode grunde til, at man overvejer psykoterapi – Din grund er med garanti lige så god som de andres, så derfor skal du bare gøre det. Muligheden for et lykkeligere liv, med færre bekymringer er derude, hvis du ønsker det.

  Psykoterapi kan hjælpe dig med at nå de mål du har i livet.

  Er der noget, der forhindrer dig i at komme videre i livet, noget der har sat sig på tværs i dit indre, eller står du i en svær krise, hvor du føler dig alene? – Måske har du oplevet at blive skilt fra den du holder af, eller mistet en du har kær – Med psykoterapi kan du betro dig til en, der er interesseret i at hjælpe dig videre.

  En terapeut indenfor psykoterapi kan være den helt rigtige person at betro sig til. En psykoterapeut har nogle metoder og værktøjer, der via samtaleterapi kan hjælpe dig til et lykkeligere liv.

  Ikke alle er medlem af Psykoterapeut Foreningen

  Er du interesseret i at få hjælp igennem psykoterapi, skal du være opmærksom på, at psykoterapeut er en ubeskyttet titel her i Danmark, hvilket betyder, at alle og enhver i bund og grund, kan udnævne sig selv til psykoterapeut. Man behøver altså ikke at have nogen uddannelsesmæssig baggrund for at kalde sig selv psykoterapeut. Hvis du er på udkig efter en dygtig terapeut

  indenfor psykoterapi, kan du på psykoterapeut foreningens hjemmeside se, hvem der er medlemmer af foreningen. Som medlem af foreningen er der nogle krav, der skal opfyldes. Man skal for eksempel have gennemført en relevant mellemlang videregående grunduddannelse, have mindst 3 års erhvervserfaring og have gennemført en psykoterapeutisk efteruddannelse.

  Vælg med omhu – Det er dit liv, det handler om
  Hvis du ønsker at opleve virkningen af psykoterapi, er det en god idé at vælge en psykoterapeut, der er medlem af psykoterapeut foreningen, på den måde er du sikker på, at din nye ven har en psykoterapeut uddannelse som baggrund for sit arbejde, der gør at han/hun skiller sig ud fra mængden af de mange, der blot udnævner sig selv som psykoterapeut.

  Psykoterapi og kognitiv terapi kan hjælpe rigtig mange mennesker, der har oplevet noget, der har sat sig fast i sindet, men som ikke selv har de rette ressourcer til at bearbejde det og komme videre. Der kan være rigtig mange årsager til, at man har det skidt og har brug for professionel hjælp, en der kan give støtte og gode råd.

  Psykoterapi gør det ubevidste bevidst.


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer