close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Alternativ behandling
 • Drømmetydning

  Drømmetydning – Lær at tyde dine drømme!

  Drømmetydning handler om at lære at forstå hvorfor vi drømmer det vi nu engang har drømt. Det menes af dem der arbejder med tyde drømme at drømmene arbejder med et symbolsprog, og ved at lære at tyde de symboler der forekommer i din drøm, vil du kunne få en mening ud af din drøm.

  Hvorvidt drømmetydning er reelt brugbart i en psykologisk forstand, rent sprituelt brugbart eller det rene fis i en hornlygte skal jeg ikke gøre mig til herre over. Jeg vil dog gerne fremkomme med min egen overbevisning omkring drømmetydning og hvordan jeg oplever det at vi drømmer.

  Jeg tror bestemt at der er mening i drømmetydning, og jeg er overbevist om at drømme er sindets måde at bearbejde og fortolke dagens oplevelser, og derudover kan jeg ikke påberåbe mig at være ekspert i drømmetydning. En af de mere kendte eksperter i drømmetydning må vel siges at være Sigmund Freud som de fleste vist har hørt om.
  Sigmund Freud opfandt psykoanalyse, og i samme periodeudgav han værket ”drømmetydning” der indeholdt alle hans teorier omkring den menneskelige psyke.

  Mange har igennem tiden anset drømme som det perfekte redskab til at komme dybere ind i sindet, og herigennem forsøge at skabe kontakt med ens højere selv. Der er nu til dags rigtigt mange gode bøger om drømmetydning, og er det noget du finder interessant kan du nemt finde et kursus i drømmetydning ved at søge lidt på nettet.

  Det vi ved med sikkerhed er at det er vigtigt for os at sove, og hvis vi ikke sover risikerer vi at miste forstanden. Man mener med sikkerhed at kunne sige at det at vi drømmer er vigtigt for vores ”genopladning” til endnu en dags udfordringer og oplevelser.
  Søvn og drømme er jeg helt overbevist om er essentielle elementer i et menneskes liv, og hvis vi ikke får vores regelmæssige ration af begge dele kan det få betydelige konsekvenser for især vores mentale helbred.

  Hvis du ønsker at arbejde med dine drømme og drømmetydning er det en god ide at du først lærer det symbolsprog der menes at være forbundet til det at drømme, og når du først har lært at tyde symbolernes opståen i dine drømme, vil du formentlig begynde at kunne korrigere dem en smule fra de generelt anerkendte meninger disse symboler har, til hvad de betyder specifikt i dit liv.

  Held og lykke med din drømmetydning, jeg håber at du får gode resultater, og i den sidste ende bliver klogere på dig selv, og hvad dine drømme prøver at fortælle dig.


  Emner: Alternativ Behandling | No Comments »

  Kommentarer