close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • Samarbejd med din Personlige Coach eller Life Coach

  Ved hjælp af lifecoaching og den systematiske metode hvorved man stiller op- og af- klarende spørgsmål, skaber man en indsigt og bevidsthed omkring det mål du ønsker at nå.

  Det at være fuldkommen afklaret omkring hvad ens mål er, giver grobund for at foretage de rigtige handlinger, og gå målrettet efter lige præcis det resultat du ønsker.

  Hos en personlig coach, bliver du guidet igennem den proces der er coaching, og det sætter dig i stand til med sikre skridt at bevæge dig imod dit mål, og være fuldkommen fokuseret på det resultat du ønsker.
  Undervejs i coaching processen oplever mange at det at få afklaret deres mål ender ud i at de mål de kom med bliver kraftigt revideret, og du ender med i den sidste ende at have nået noget helt andet end det du kom ind ad døren med.

  Ved gennem spørgsmål at nedbryde dine mål og fremtidige handlinger til de essentielle ting du behøver at gøre, tænke og føle for at nå dit mål, bliver du langt mere målrettet, og får alle muligheder for at virkeliggøre dine inderste drømme.

  Life coaching eller personlig coaching handler om dig, og hjælper dig til at identificere og nedbryde de indre overbevisninger der hæmmer dig i din hverdag. Vi er alle sammen i besiddelse af dem, de indre overbevisninger der stopper os før vi rigtigt kommer i gang.
  Hvis du ikke helt skulle forstå hvad en begrænsende overbevisning kunne være kommer her et lidt fortærsket eksempel.

  Lad os sige dine drømme er at blive rig til et niveau hvor du ikke længere behøver at bekymre dig om de daglige udgifter. Det i sig selv kunne være et dejligt mål.
  Men hvis du samtidigt går rundt med den indre overbevisning at ”rige mennesker er dumme” eller måske ”Man skal være nærig for at blive rig” så får du enormt svært ved at nå dine økonomiske mål.

  Det hænger sammen med det billede du har af dig selv. Du mener jo ikke at du selv er dum vel?
  Når du kan være overbevist om at rige mennesker er dumme, vil du ubevidst spænde ben for dig selv i forsøget på at nå dine mål.

  Derfor skal du sammen med coachen arbejde på at nedbryde, eller udskifte dine begrænsende overbevisninger til overbevisninger der arbejder i samme retning som dine drømme og mål.
  På den måde bliver hele dig sat ind på at nå målet uden at begrænse dig selv.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer