close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • Skab Den Udvikling Du ønsker Med NLP

  NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) er en terapi, der giver dig mulighed for at udvide og udvikle dig, flytte dig for at nå dine mål. Alle problemer er afledt af tankerne, og så alle løsninger ligger derfor i sindet. NLP lærer dig, hvordan du kan udnytte kraften i dit ubevidste sind og udnytte alle de muligheder, der i øjeblikket ligger i dvale.

  Udnyt din hjernes kapacitet mere med NLP

  Det gennemsnitlige menneskelige bruger det meste af deres hjerne kapacitettil processer styret overvejende af det ubevidste sind, men folk ved ikke, hvordan man får adgang til det at bruge det ubevidste sind til dets fulde potentiale.

  Når vi har lært at få adgang til denne grundlæggende del af vores hjerner, kan vi skabe stort set enhver forandring , vi ønsker. Du vil begynde at tænke større, end du nogensinde har gjort før, og du vil begynde at indse, at de drømme om den ideelle livsstil, og det ideelle handlemønster du måtte pnske i dit liv ikke kun kan opnås af heldige mennesker, men du kan forme dit ubevidste sind, og dermed dine instinktive handlinger til et niveau hvor de støtter dig i alt.

  NLP er det drømme er lavet af

  NLP kan være redskabet der hjælper dig til det liv du hidtil kun har turdet drømme om! Du kan få succes på alle områder af dit liv, herunder sundhed, penge, relationer, kærlighed og din mentale tilstand. Disse teknikker vil omdanne din tankegang til at støtte og skabe de resultater du måtte ønske. Uanset om du ønsker at opleve forandring åndeligt, finansielt, følelsesmæssigt, mentalt eller fysisk kan NLP gøre dig i stand til netop det.

  NLP Lærer os at udnytte hjernen

  Der er forskellige processer, der vil skabe nye reaktioner i din hjerne, så du kan opleve de resultater du ønsker. Ved at gå igennem disse NLP processer vil du føle dig mere i kontrol over dit liv og din situation, og vil langsomt men sikkert begynde at skabe de ønskede resultater, resultater mange andre stræber efter at nå, men mislykkes med gang på gang.

  Grundlæggende NLP tanker

  Når du tænker personlig udvikling, så tænk også NLP, de processer NLP bygges på, er ting som:

  Modellering

  Hvis du gør og tænker som en med succes, vil du opnå samme succes.

  Positive handlinger:

  I NLP tror man på at der er en positiv hensigt bag enhver handling, og hvis du tænkte og følte søm den anden, ville du nok gøre det samme.

  Positioner:

  Se på verden fra flere positioner, forestil dig at du er anden der kigger på dig, det vil åbne dine øjne, og lære dig at opfatte dig selv fra andres synspunkt, og dermed gøre dig mere motiveret til forandring af handlemåder du ikke ønsker.

  I det hele taget er NLP et fantastisk værktøj du kan bruge til at skabe positive forandringer, og den udvikling du ønsker i dit liv. Og husk, at hvis du gør som du altid har gjort, vil du få de samme resultater som du altid hår fået… Skab forandring ved at gøre noget andet!


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer