close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Hurtig Slankekur

  Dette er sidste del af mine råd til en hurtig slankekur, og jeg vil anbefale at du først læser artiklen effektiv slankekur der vil guide dig igennem hele den proces der giver dig et sundere liv samtidigt med en hurtig slankekur.

  Spis Når Du Er Sulten – Og Stop Straks Du Er Mæt

  Det kan lyde banalt, men mange mennesker spiser så hurtigt at de ikke når at opdage de er mætte førend de har spist en del mere end de egentligt naturligt har behov for, og overskydende føde i næsten enhver form er medvirkende til fedme da kroppen ikke kan forbrænde mere end den energi du forbruger.

  Spis hellere flere små måltider fordelt over dagen, og tyg din mad grundigt. På den måde overspiser du ikke så let.
  Stop med at spise efter klokken 20, så kroppens naturlige rytme kan udnyttes og den kan hvile og nedbryde kosten om aftenen og imens du sover.

  Brug dig selv fysisk – Dyrk Motion

  Når man dyrker motion stiger pulsen og kroppen forbrænder hurtigere og mere effektivt den energi der er i din mad.
  Så hold for øje at du skal bruge din krop fysisk og på en måde som bringer din puls i vejret hver dag, og du øger din forbrænding og letter vejen til en hurtig slankekur.

  Et godt råd er at du tænker over hvordan du gebærder dig i hverdagen…
  Tag trappen når det er muligt i stedet for elevatoren eller rulletrappen, brug din cykel til de lokale ærinder du måtte have i stedet for at starte bilen når det ikke er absolut nødvendigt.
  Dyrk en sport eller aktivitet du nyder og som holder dig i bevægelse oftere end ellers.

  Jo mere du holder kroppen i gang. Jo mere forbrænder du fedt og kalorier, og des lettere holder du den sunde og slanke linje du ønsker.

  Man siger at jo færre kulhydratdepoterne i din krop er fyldt op, jo mere fedt forbrænder du ved motion, så derfor er morgen motion inden du spiser den mest fedtforbrændende motionsform.
  Det er egentlig ret logisk taget i betragtning at kroppen har benyttet tiden mens du sov til at forbrænde dine kulhydrater, og derfor når du bruger energien ved motion er din krop nødsaget til at forbrænde overskydende fedt.

  Vær dog opmærksom på om du evt. bliver lidt utilpas eller svimmel ved motion på tom mave da det kunne tyde på ting som forhøjet blodtryk eller sukkersyge type 2. Søg læge og få kontrolleret dit helbred hvis det er tilfældet.

  Gå I Seng I Ordentlig Tid

  Bemærk at jeg ikke bare anbefaler at du skal sove otte timer hver nat, min anbefaling går mere på at du skal mærke efter hvor meget søvn der er det optimale for dig, det er min erfaring at vi har forskellige søvnbehov, formentlig baseret på vores sundhedstilstand.
  Det er min overbevisning at en krop der får den korrekte ernæring og rigeligt med motion behøver mindre søvn for at fungere optimalt.

  En anden ting er at det også er lettere at finde overskuddet til at holde styr på kosten og sundhed generelt hvis man er udhvilet og veloplagt det meste af tiden.
  En veludhvilet og velpasset krop vil give dig mere energi og bedre humør på alle punkter af dit liv, og at følge disse råd til en hurtig slankekur vil give dig bedre energi hurtigt og i løbet rimelig kort tid begynde at øge dit daglige overskud af energi.

  Denne Hurtige Slankekur Bør Holdes Resten af Dit Liv

  Det lyder måske lidt overvældende at skulle være på kur resten af livet, men en kur af denne type, vil tilføre dig et kraftigt boost i energi udover at det som lovet vil være en hurtig slankekur. Holder du fast i denne nye livsstil, vil du opleve at du får en anden type liv end du havde på typisk dansk lidt fedende kost, og med den ekstra energi vil du helt sikkert få et langt bedre liv end hidtil.

  Så nyd denne kur og gør den til en livsstil, og du holder den slanke linje samtidigt med at du får et mere aktivt og tilfredsstillende liv.

  Husk at vegetarmad kan smage endog rigtigt godt med brug af krydderier og salt i begrænsede mængder, lær at nyde det og få en sund og velfungerende krop, den skal jo gerne holde hele livet.
  Så som du nok kan forstå handler dette ikke blot om en hurtig slankekur, men om en helt ny måde at leve på, som giver dig langt større energi og livsglæde.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer