close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personaleudvikling

  Personaleudvikling – Hvad er det?

  Personaleudvikling – Optimer din konkurrenceevne ved at engagere og motivere dine medarbejdere

  Personaleudvikling går ud på, at personalet erhverver sig nye faglige og sociale kompetencer. Personaleudvikling er et særdeles vigtigt redskab, når arbejdsmiljøet og arbejdsdagen går hen og bliver stressende, anspændt og kompliceret. Med personaleudvikling kan I give jeres ansatte flere faglige kompetencer og – eller I kan sørge for, at samarbejdet og sammenholdet blandt de ansatte bliver bedre – Personaleudvikling er en investering i engagerede og dygtige medarbejder, der kan gøre jeres virksomhed endnu mere konkurrencedygtig.

  Ønsker I, at udvikle jeres medarbejder, kan I bruge værktøjer og metoder som personaleudvikling, coaching og teambuilding.

  Personaleudvikling kan også bruge til personlig udvikling af en enkelt medarbejder eller leder. Med en leder uddannelser bliver du bedre rustet, til at tage hånd om dine ansatte.

  Kompetenceudvikling og personaleudvikling

  Kompetenceudvikling er vigtig, når man taler om forandringsledelse. I ledelsen skal man hele tiden være opmærksom på, hvilke kompetencer, der mangler i organisationen, og hvilke der allerede er til stede. Når først ledelsen selv kan se, hvilke kompetencer, der mangler, er der det bedste grundlag for personaleudvikling og tilegnelse af nye evner blandt de ansatte.

  Personaleudvikling skal foregår i grupper og i konstant dialog med ledelsen.

  Personaleudvikling er en udvikling af virksomheden

  Det er nødvendigt at udvikle ens virksomhed, hvis man ønsker at være i stand til at klare den hårde konkurrence, der findes på markedet. Det er ikke alle, der er klar til at håndtere disse udviklingsprocesser, hvilket kan have store konsekvenser for virksomheden. Mange frygter forandringer, men denne frygt kommer oftest, hvis man ikke er godt nok informeret i, hvad der skal foregå og hvorfor forandringerne er nødvendige. Hertil er personaleudvikling nødvendig.

  Gode råd

  Det er vigtigt, at arbejdsmiljøet er godt og behageligt – sørg for, at hver enkelt medarbejder trives. Giv plads til masser af liv på arbejdspladsen og sæt ekstra tid af til andet end de daglige opgaver. Lad muligheden for at åbne op for gemte ressourcer og kvalifikationer være åben. Små, men nyttige tips, der kan forbedre effektiviteten i din virksomhed.

  Når det handler om personaleudvikling, kan der for eksempel sættes ind på følgende områder:

  Hvorfor bruge tid, penge og energi på personaleudvikling?

  – Svaret er simpelt nok. Personaleudvikling øger dine medarbejderes kompetencer, når det kommer til samarbejde, tillid, kontakt, forståelse, kommunikation, løsning af konflikter og meget andet.

  Vil du hjælpe andre?

  Med en coach uddannelse, kan du hjælpe andre med at udvikle deres medarbejdere og virksomhed.

  Personaleudvikling er for dig, der ønsker en harmonisk arbejdsplads og motiverede medarbejdere.


  Emner: Ledelse Business | No Comments »

  Kommentarer