close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Teambuilding

  Indholdsfortegnelse for denne artikel

  Hvad er teambuilding?

  Formålet med teambuilding er at få folk til at komme hinanden nærmere – Vi skal blive bedre til at omgås hinanden, respektere hinanden og vores forskelligheder. Vi skal blive bedre til at samarbejde.

  At forbedre forholdet mellem medarbejderne har altid været en væsentlig del på en arbejdsplads – firmaudflugter og firmafester blev førhen brugt som teambuilding af medarbejderne, og det gør de stadig.

  Teambuilding minder meget om personaleudvikling og coaching.

  Teambuilding skal ses som en metode til at opbygge og bevare et godt samarbejde i en gruppe, forebygge konflikter og lære, hvordan man løser eventuelle problemer i gruppen.

  Tag i skoven, hør musik, eller lav mad sammen…

  Der findes rigtig mange gode måde at ryste folk sammen på. Det handler i bund og grund om socialt samvær, hvor man lærer hinanden bedre at kende. På den måde kan man bedre forstå hinandens forskelligheder, evner og svagheder, hvilket i længden fører til et meget bedre og trygt samarbejde.

  Teambuilding kan foregå mange forskellige steder, i skoven, i tivoli eller på arbejdspladsen. Det kan bygges op omkring store event såvel som små. Resultatet af en god dag med nogle spændende øvelse og godt samvær, er til gavn for både de ansatte, ledelsen og selve virksomheden. Teambuilding er bestemt en god og gavnlig investering i en sund og effektiv virksomhed.

  Teambuilding og musik

  En metode, der er meget brugt til at styrke fællesskabet, samarbejdet og troen på egne og andre evner er teambuilding via musik.
  Mange frygter at skulle stille sig op og synge, men når de så hører deres stemme som en del af noget endnu større, nemlig sammen med resten af gruppen, oplever de, at deres stemme pludselig er blevet til en del af noget stort, fælles og smukt.

  Denne oplevelse resulterer også i, at deltagerne får en masse underholdende tid sammen, de får tid til at grine og have det sjovt sammen – og som en meget vis mand engang sagde ”den korteste afstand mellem to mennesker er et smil!”.

  Selve målet og resultatet

  Via praktiske samarbejdsøvelser bringes medarbejdere tættere på hinanden, så de lærer at fungere som et team.

  De lærer at udnytte hinandens færdigheder og udvise et fælles ansvar for gruppens endelige resultater.

  Målet er større arbejdsglæde og livskvalitet hos dine medarbejdere, og bedre arbejdsmæssige færdigheder. En glad og tilfreds medarbejder er også lig med en bedre og mere effektiv arbejdsplads og hverdag.

  Teambuilding er en investering i større arbejdstilfredshed, mindre arbejdsrelateret stress, glade medarbejdere og en effektiv virksomhed!


  Emner: Ledelse Business | No Comments »

  Kommentarer