close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Medarbejderudvikling

  Medarbejderudvikling – Optimer rammerne for større arbejdsglæde, tilfredsstillelse og konkurrenceevne

  Der er rigtig mange gode grunde til at sætte ind, når det kommer til medarbejderudvikling – Det kan være, at der er opstået splid og uoverensstemmelser i medarbejderstablen, og lokalerne oser langt væk af dårlig energi og stemning, her kan man via medarbejderudvikling igen få stemningen og arbejdsmoralen op i gear igen. Medarbejderudvikling kan også bruges, hvis man er en helt ny virksomhed, hvor de ansatte endnu ikke kender hinanden, her kan medarbejderudvikling bruges således, at man får de ansatte ”bundet” sammen socialt, således, at det bliver rart og stemningsfyldt at møde på arbejde.

  Et dårligt arbejdsmiljø smitter kraftigt af på medarbejdernes engagement og arbejdsindstilling – Så ønsker du en mere konkurrencedygtig virksomhed, bestående af glade og tilfredse medarbejdere, er en skræddersyet medarbejderanalyse og medarbejderudvikling en oplagt løsning.

  Medarbejderudvikling er også Personlig Udvikling

  Medarbejderudvikling er ikke udelukkende for hele medarbejderstablen – man kan også bruge medarbejderudvikling på en enkelt ansat, der eksempelvis har det dårligt på arbejdspladsen, eller i det private – Her kan man via coaching og personlig udvikling hjælpe den enkelte medarbejder på rette vej igen. Personlig udvikling kan også meget vel bruges som lederudvikling. Som leder skal man have en stærk karakter og personlighed, man skal have gennemslagskraft, selvtillid, gode sociale egenskaber og empati – Og det har de fleste da også, men det er ikke alle, der er bevidste om det og ved, hvordan disse egenskaber skal bruges.

  Via personlig coaching kan man bearbejde ens personlige udvikling – og, eller lederudvikling.
  Der findes oceaner af alternative behandlinger, terapiformer og kurser, der har fokus på personlig udvikling og lederudvikling – en fantastisk mulighed, hvis du ønsker en bedre arbejdsplads for dine ansatte.

  Medarbejderudviklingssamtaler

  Medarbejderudviklingssamtaler, også kaldet mus samtaler, bruges på rigtig mange arbejdsplader og i alle brancher. Formålet med en mus samtale er, at lederen/chefen og den ansatte skal i dialog med hinanden. Under samtalen er det meget normalt, at de to parter kommer ind på den hidtidige arbejdsindsats, arbejdsmiljøet, samarbejdet (kollegaerne i mellem, men også mellem ledelsen og de ansatte) og lignende, det er også meget normalt, at man diskuterer fremtidige planer, opgaver og målsætninger.

  Skal du til en mus samtale, eller planlægger du at afholde mus samtaler med dine ansatte inden længe, er det en rigtig god ting at forberede sig godt til denne samtale – På den måde får man mest muligt ud af samtalen.

  Med medarbejderudvikling sikrer du dine medarbejdere en bedre hverdag, både på jobbet og i det private – En sand win-win situation for alle parter.


  Emner: Ledelse Business | No Comments »

  Kommentarer